04 syyskuuta, 2014

Työtilojen fiilistelyä - Inpiraatiopostaus

Tuli taas tarve fiilistellä heti aamusta ennen töihin lähtöä. Jaan tämänpäiväiset inspiskuvat teidänkin kanssa. Haave omasta työhuoneesta elää. Siihen saakka pitää ihastella muiden ja tallettaa suunnitelmat päähän (tai blogiin). ;)

Onko sulla työhuone? Oletko siihen tyytyväinen? Jos huvittaa, niin laita kommenttikenttään linkki, josta pääsee katsomaan sen ilmettä, mikäli sulla sattuu myös olemaan blogi! Nyt tekee mieli kyttäillä työhuoneita/työtiloja! :)


1


2


6


7

10-11 Ei lähdettä/No source


12 - 13Right away after i woke up this morning i felt inspired to search for office space love online. This time i will share those with you as well. The dream lives strong, someday i so wish i will get myself one - but in the meantime, i will just drool over others and design and decorate my own in my head. :)

Enjoy!

P.s. Do you have a work space that you have shared at your blog? If so, then please leave a comment with a link here. I´d love to see more!

12 kommenttia:

 1. Voih, mulla oli, mutta nyt se on varastona ;-) Ihania fiiliskuvia! Taidampa hyödyntää niitä, kun saan huoneeni takaisin ;-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oi voi Riitta! No mutta, sulla se kuitenkin on, niin joku päivä sitten otat sen taas käyttöön ja teet siitä kauniin. :)

   Poista
 2. Ihania fiiliskuvia olet kerännyt! Iloista torstai-iltaa ja anna haaveiden elää :)

  VastaaPoista
 3. Kiitti inspiksestä, olen juuri tässä yrittänyt kerätä energiaa, että saisin pistettyä työpisteeni kuosiin, nyt se on järkyttävän kaaoksen alla. Me jaetaan miehen kanssa työhuone tuolla vintissä eli tilaa on niukalti, silläpä se olis kovin oleellista olla järjestyksessä...Mutta hommaan on pakko nyt ryhtyä, sillä työt ja uudet opiskelutkin alkavat juuri - laitan linkkiä jos saan nurkkauksen jonkinlaiseen ojennukseen piakkoin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Uskon, että työsarkaa riittää. Mä en meinaa millään saada koko kotia järjestykseen ja jos vielä ois huone minne olisin voinut vaan kaiken kasata jotain odottamaan, niin apua... Mutta, ihanaa kun sulla se kuitenkin on!! Nyt vaan tsemppiä järjestelyyn ja kerro sit kun saat kuvat blogiin. Siitä tulee varmasti ihana!! :)

   Poista
 4. Amei conhecer o seu blog, já fiquei por aqui!!!Achei maravilhoso!!!Visite-me:http://algodaotaodoce.blogspot.com.br/
  Siga-me e pegue o meu selinho!!!

  Obrigada.

  Beijos Marie.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Thank you very much Marie! I´m happy you found my blog! :)

   Poista
 5. Meillä on mun työhuone/käsityöhuone just työn alla, kunhan saadaan itsemme terveeksi niin aloitetaan tapetointi. Siihen asti saa vain fiilistellä muiden kuvia Pinterestissä. Tässä linkki mun Pinterestin työhuone-kansioon, jos haluat katsoa. Mäkin tykkään värikkyydestä joten uskon että sielä on jotain sunkin makuun. :)

  http://www.pinterest.com/hennaasemalta/my-atelj%C3%A9e/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihania kuvia Henna, kiitti! Aloin seuraamaan! :)

   Poista
 6. Mie sain nyt työhuoneen uuteen kotiimme :) Hieman se on vielä kesken ja vaatii huonekalujen etsiskelyä, mutta eiköhän se pian räjähdä työhuonemaiseksi :) Käy kurkkaamassa !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti vinkistä, meenkin heti! :)

   Poista