15 syyskuuta, 2014

♥ Pörröiset pojat ♥

Meidän karvakamut on niin hassuja. Jättipoika ja miniheppu hengaa yhdessä aina, kun Sulo pääsee vapaalle jalalle. Milo kokee ilmeisesti, että sen pitää vahdata pupun jokaista liikettä. Tekee sen samalla huolehtivaisesti ja kauhunsekaisesti. Iso ukko jähmettyy kuin jääpatsas, kun pieni kani loikkii sen lähelle. Pelkää varmaan että jos liikkuu, niin se hajoaa. Niin hassuja. 
Ja Sulo ei saa tarpeekseen Milosta. Sen lempipaikka on se kaikista vaarallisin ja epäkäytännöllisin, Milon jalkojen keskellä mahan alla (kun Milo seisoo). Kun Milo makaa, hyppii Sulo valkoisen pehmoesteensä yli ees taas - ees taas. Vaikea selittää sanoin miten paljon aina hykerryttää noitten meininki. Eläimet on niin ihania. Onneks aikuisena saa ite päättää onko niitä vai ei! :)

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Mitä toi tekee..?
What is that doing..?


Mihin se menee..?
Where is he going..?


Ööö.. Onkohan toi sallittua..?
Umm.. Not sure if that´s allowed..?


Noo.. Mä en nää mitään..
Weelll... I ain´t seeing anything..


 ♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

So funny our much loved furry friends. Giant dude and wee one hanging together all the time when the little bunny gets out. I think Milo feels like he has to look after the small one. He´s doing it with care and dread. He freezes like an ice statue when the little rabbit hops near him. I think he fears that Sulo will brake if he moves. So cute.

And Sulo can´t get enough of his giant friend! His favorite place is underneath Milo´s feet (while standing) and under his belly. The most dangerous place for him. And when he is lying down - Sulo uses him as a soft obstacle to hop over - on and on again. It´s hard to put in words how much i love to see these two interact. They are so super goofy and awkward but natural at the same time.

I´m so happy that as an adult you get to decide if you have pets or not. I couldn´t live without them - i think.

4 kommenttia:

 1. Ihana parivaljakko :) Meillä kissa ja koira, sisällä he ovat kans noin 'nuuhkaisu' etäisyydellä, mutta ulkona mennään ja lujaa takaa-ajoleikkiä... tosin molemmat taitaa tykätä siitä!

  VastaaPoista
 2. Voi kun söpöö. Meille tuli viikko sitten luppakorva,koira vasta tutustuu kaniin.

  VastaaPoista
 3. Oi ihanat hassut kaverukset <3

  VastaaPoista
 4. Oi mikä pupu. Minun tyttäreni haaveilee pupusta ja kissasta. Kissalle olen allerginen ja taidanpa olla pupullekkin :( Jotenkin haluaisin tyttäreni lemmikin nälkään jonkun hoidokin hänelle tulevaisuudessa tarjota. Jonkin muun kuin kultakalan.

  VastaaPoista