14 syyskuuta, 2014

Syysvaatetta

Tänään ompelin Niksulle Dino-hupparin (= toiveena oli liimata paitaan dinomerkki) ja Islalle kurre-tunikan. Ipa on ihaillut jo kauan yhden ystävänsä tunikan perään, jossa on turkoosilla pohjalla kultaisia palloja. Koska sellaista ei mistään ole löytynyt, kysyin jos lila kangas kultaraitoineen voisi olla yhtä kiva. Onneksi kelpasi. Kurre-merkki oli ehkä vähän seurausta Niksun vaateesta.. :)

Molemmat kankaat on Eurokankaan palalaarista. Silitysmerkit oon joskus ostanut H&M:sta. Dinohupparin kaava on uusimman Ottobren Fearless eagle - kaavasta muokattu. Tunikan kaava on oma.

Islalle tein lisäksi syyshuivin suloisesta norsu-viskoosista ja jätti-pompomista.


Today i made my kiddies these autumn gears. Niila wanted me to iron a Dino patch to his hoodie so naturally Isla wanted a patch too. The squirrel was a cute choice and actually those iron-ons do give some extra character to the clothes i think.

I also made Isla a new fall scarf of that pretty peach colored ellie viscose with grey giant pompom trim.

13 kommenttia:

 1. Ihania! Sekä lapset että vaatteet :). Mahtavaa varmasti kun osaa ite tehdä lapsillensa vaatteita, omien makujen mukaan. Kanelia ihastui siihen Islan vanhaan violettiin haalariin niin, että on halunnut pitää sitä vieläkin tosi paljon, sukkikset alla ja pitkähihainen myös mutta haalari on pop ;D. Ja se sun tekemä t-paitakin on tosi mieluisa, ihme kyllä kun tähän saakka favoritteja on olleet kireämmät teepparit. Mutta hyvä kun tykkäsi, niin tykkää äitikin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Karo-Liina. Onhan se kivaa, vaikka en kyllä oo sieltä parhaasta päästä mitä tulee toiveiden täyttämiseen. Joskus onneks onnistun mäkin. ;) Hauska kuulla, että vaatteet on kelvanneet! Varmasti hieno staili siellä. =)

   Poista
 2. Oi että mitä luomuksia taas. Ja tuo huivi,niin ihana! Mä haluan myös :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jaahas.. Voi olla että huiveja on tulossa muutamia joulumarkkinoille. ;)

   Poista
 3. Ihania juttuja taas oot tehnyt. Ja kuvatkin niin upeita! :)

  Ps. Kirjettä yritetään saada tehtyä tässä. On tää koulun alku ollut vaan niin rankkaa että viikonloppuna herra ei ole halunnut tehdä mitään. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Ei mitään kiirettä postin kanssa. Ne kirjottaa kun siltä tuntuu. :) Meiltä saattaa ehtiä perille jo toinenkin kirje ennen sitä. ;)

   Poista
 4. Vau! Mahtavia :) Oot kyllä inspiroiva tyyppi!

  VastaaPoista
 5. Mielettömän upea tuo dinohuppari! Haluaisin itselleni just tuollaisen! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hei, siitä vaan tekemään! Sä kyllä osaat! :)

   Poista
 6. Ihan syötävän suloisia vaatteita. Olet tuottelias ja energinen. Tykkään sun väreistä, saan niistä paljon energiaa omaan tällä hetkellä harmaa-painotteeseen sävymaailmaan ;-)

  VastaaPoista
 7. Ihania kuvia ja ompeluksia! Olispa kivaa nähdä :) Aurinkoista syksyä sinne!

  VastaaPoista