16 huhtikuuta, 2014

Uusi tapetti ym..

Pikainen aamupäivitys ja sitten kiiruhdan töihin. Pari viikkoa sitten innostuin taas tapetoimaan ja tällä kertaa uuden ilmeen sai meidän makkari. Vaikka kovin onkin kukkainen seinä, niin se tuo tosi kivan fiiliksen huoneeseen, jopa miehen mielestä. =)


Viime lauantaina olin hyötykasviyhdistyksen järjestämällä hyötykasvikurssilla ja sen innostamana ahersimme Niksun kanssa siemenet multaan. Ootan niin innolla taas kesää ja palstailua!! Toivottavasti tänä vuonna saadaan hyvä sato!Riemukseni löysin Stockalta yhden lempparilehden, jota en edes tiennyt Suomesta saavan. Paperirakkautta. ♡


Muutama uusi lukija on tänne tupsahtanut, kivaa! Tervetuloa! :)

P.s. Huiveja ompelen aina kun ehdin ja torstai-perjantai akselilla yritän saada ne myyntiin. Ilmoittelen vielä täällä ja facebookissa ennen kuin huivit tulevat saataville. Arvontaakaan en ehtinyt vielä viime viikolle (siis palkintoa) tekemään, sen yritän myös saada tälle viikolle käyntiin! :)

P.p.s Islan kirjekamujen äideille tiedoksi, teitä ei ole unohdettu!! Isla on kovin eläväinen neitokainen ja pöydällä on kaikki viisi keskeneräistä kirjettä, ollut jo kauan.. Isla on myös askarrellut kirjeisiin ylläreitä, mutta kevätkelit ja ovelle koputtelevat ystävät vetävät tyttöä pihapuuhiin, joka päivä. Kirjeitä siis on tulossa, toivottavasti pienet kirjekamut malttavat vielä hetken odotella. 


Just a quick messy update before i rush to work. Couple of weeks ago i put a new wallpaper on our bedroom wall. Love it. Even my man likes despite all the rosiness. =)

Me and my little boy planted some seeds for our summer plot last weekend. Can´t wait for the summer and gardening!!

I found one of my favorite magazines from a store the other day. Didn´t even know they sell it in Finland! Paper love. ♡

P.s. New scarves will be updated to my shop this Thursday or Friday! I´ll let you know before it happens!!

5 kommenttia:

 1. Kiva pirtsakka tapetti :) tosi kessäinen fiilis tuli :)

  VastaaPoista
 2. Meillä jo kyselikin viime viikolla koskahan hän saa postia. Kerron terkut Ei hätää siis!

  IHANA tapetti!

  VastaaPoista
 3. Wau mikä tapetti! Rohkea, mutta ihana...

  VastaaPoista
 4. Oi,ihanalta näyttää tapetti! Varmasti näette jo kesäunia:). Kasvimaalle hinkuaa jo omatkin sormet...
  -sirpa-

  VastaaPoista
 5. Ihana, teillä on niin nättejä tapetteja! :) Ja miten ahkeria olettekaan, kun siemenestä kasvatatte! :)

  VastaaPoista