04 huhtikuuta, 2014

Kaikki lintujen värit

Olen pikkutytöstä asti rakastanut luontoa ja eläimiä, ollut niistä intohimoisen kiinnostunut ja saanut niistä voimaa. Tehnyt omia luontokansioita ja leikkinyt milloin minkäkin eläimen tutkijaa. Huomaan, että sama taipumus ja rakkaus on nyt mun tytöllä, joka meinaa isona joko lintujen tutkijaksi, eläinten kouluttajaksi, tai eläinlääkäriksi. Toivottavasti ihanat suunnitelmat pysyvät mukana jossain määrin ihan oikeasti isoksi saakka, tai ainakin rakkaus luontoa ja eläimiä kohtaan. Se on mun mielestä sanoinkuvaamattoman tärkeää.

Tänään hain väriterapiaa kauniista linnuista, tässä muutamia helmiä. Ne mistä löytyi linkki takaa on lueteltu lopussa.

P.s. Ihanat värikkäät kevät-/kesähuivit on nyt työn alla. Viikonlopun aikana ne olisi tarkoitus saada kauppaan asti. :)

P.p.s Teitä on nyt tasan 500!! Hienoa! Sinä viidessadas lukija, olen odottanut sinua kauan. Maaginen raja on nyt rikottu ja sinulle lähtee pieni ylläri, jos ilmiannat itsesi osoitteen kera mun sähköpostiin. ;)
Edelleen, suuren suuri kiitos teille kaikille jotka blogini seurassa viihdytte. Olette todella tärkeitä!!

Onko noloa laittaa kolmas... Joka tapauksessa, ensi viikolla pyörähtää käyntiin täällä 3-v arvonta. Pysykää kuulolla! 
I have always loved animals and nature, since a teeny tiny little girl. I remember making my own nature files and investigating all sorts of animals i got a hold of. I still have that same love and nature inspires me more than words can explain. I see that my little girl has the same passion. When she grows up, she wants to be a bird biologist, or an animal trainer or a vet. I hope that she carries that love with her forever, no matter what she ends up really doing.

I couldn´t find all the sources of these pics from Pinterest but below are all those that i found.

Lähteet / Sources: 1 2 3 4 5 6

6 kommenttia:

 1. ihanat värit noissa linnuissa, ihan tulee hyvälle tuulelle.

  VastaaPoista
 2. Vaikka linnut on joskus vähän pelottavia, niin nää on kyllä tosi kauniita!! Onnea mahtavasta lukijasakista ja 3v blogitaipaleesta. Jos sinä hait näistä linnuista väriterapiaa, minä haen sitä aina sinun blogistasi :)!

  VastaaPoista
 3. Oi mitä ihania lintuja, värit ja muodot. Ollaankos teillä kiinnostuneita ötököistä ;) Jos olette, niin kannattaa kurkistaa blogiimme...

  VastaaPoista
 4. Oi ihanuuksia! Tuossa ensimmäisessä kuvassa etenkin aivan pysähdyttävät värit. Inspiraation täyteistä viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 5. Huh miten kauniita! Varsinkin tuo eka, maaginen! Onnea 500 lukijasta! :)

  VastaaPoista
 6. Ihana postaus <3 Myös minulla on ollut lapsena samanlaisia unelmia kuin tytölläsi. Toivottavasti hän pitää kiinni unelmistaan. Ei tullut eläinlääkäriä tai - kouluttajaa minusta, mutta rakkaus eläimiin on säilynyt entisellään, yhtä voimakkaana kuin silloin lapsena. Joka päivä saan jakaa arkeni, iloni ja suruni paitsi koirani, myös kahden neitokakaduni ja kahden undulaattini kanssa. Ihan mahdoton kuvitella elämää ilman näitä rakkaita ystäviä :) Kyllähän ne ovat sotkuisia ja kodissa täytyy aina huomioida eläinten turvallisuus ensin, mutta ei ole mitään mukavampaa, kun herätä aamulla lintujen lauluun, joka raikuu olohuoneesta :)

  VastaaPoista