13 huhtikuuta, 2014

Aussie Blog Awards 2014

Elsa sai kutsun Aussie blog awadseihin ja pyysi mut aveciksi. Jonkin verran epäröin, koska en todellakaan oo omimmillani tällaisissa tapahtumissa, mutta päätin lähteä mukavuusalueeltani ja otin kutsun vastaan.

Rempseästi tunti ennen lähtöä kaivoin inka-henkisen kankaan kaapista ja surautin siitä itselleni simppelin maximekon. Mun stailaus taisi lähteä aika inkkarisuuntaan muutenkin, harmi kun siitä ei oo kuvaa, mutta mekosta sentään nappasin kuvan.

Ilta sujui kivasti ja tapasin vanhan ystävänkin siellä, joka oli mahtava ylläri! Elsa minglasi kuin vanha tekijä, mä vaan hengasin ja päätin olla välittämättä siitä, että kaikki oli niin superfiineinä, hyvin meni. Olin mäkin ehkä ihan hieno, silleen omalla kässätyylilläni. :)

My friend Elsa got an invitation to Aussie blog awards 2014 and asked me as an avec. I hesitated at first since those kinds of events are not really my thing but decided to jump off my comfort zone and go along.

An hour before heading out i dug this inca style fabric from my stash and sewed a simple maxi dress to wear for the evening. I guess my styling went pretty indian in every way.. Too bad i don´t have an outfit pic but i did snap one of the dress.

The evening went well and i felt surprisingly comfy in the middle of all those fancy people. I guess i looked okay myself too - in my own crafty way. :)
I also met an old friend of mine which was a super nice surprise. So i guess you can call the evening a success.

5 kommenttia:

 1. Hieno mekko! Olis kiva nähdä sun päällä tää :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No toivotaan että joskus joku nappaa musta kuvan se päällä. :D

   Poista
 2. Tuo mekko oli kyllä upea. Mähän tuun joku kerta kankaan kanssa, niin tehdään mullekkin tollanen ;)

  VastaaPoista
 3. Siis mitä, se upea mekkoko oli siinä iltaa vasten hurautettu? Nyt oon kade! Meillä ompeluveri on hypännyt yhden sukupolven yli, kun äippä tekee Singerillä tai puikoilla suunnilleen mitä vaan ja mä olen onneni kukkuloilla, jos nappi löytää takaisin takinliepeeseen näiden näppien kautta.. :D Oli kiva nähdä, inkkari-mamma! :)

  VastaaPoista