08 huhtikuuta, 2014

Huiveista vielä..

Ensinnäkin, KIITOS! Olen ihan hämilläni siitä miten nopeasti huivit hävisivät ja samalla mua harmittaa, että niin moni jäi ilman huivia. Mitä ihmettä tapahtui??

No, ihanaa vaan ja ainoastaan, että niin mun huiveista tykkäsitte ja löysitte sieltä omat yksilönne. Kiitos, kiitos, kiitos! Olette ihania!

Sellaista nyt tässä mietin, että vaikka huivintekomateriaalini ovatkin aika pitkälti käytetty, niin muutamaan huiviin on vielä pompomit varastossa, joten tänään suuntaan kangaskaupoille katselemaan, josko löytäisin vielä muutamaan huiviin materiaalia ja saisin tehtyä minimaalisen jatkokokoelman tälle keväälle.

Jos jäit eilen (uskomatonta!!) ilman huivia ja sellaista kaipailet, niin kannattaa seurata mun blogia, tai klikata itsensä tuolta oikeasta sivupalkista facebook-palleron kautta Handmade by NovaMelina -facebook sivulle tykkäämään, tällöin saat ensimmäisten joukossa tiedon siitä, milloin päivitän uusia tuotteita kauppaan.

Aurinkoista päivää armaat!


I am truly amazed and so taken by the success of my SS14 scarf collection that i can hardly believe it. All apart from one was sold under 24 hours and many were left out. What happened?!? Wow!

Well, because there were many who didn´t get their own scarf  i am planning a small continuance for this spring. Today i´ll head out to the fabric stores and see if i can find some pretty materials for a few scarves more. Be alert if you want one! This blog and my facebook page are the places to be to get the first hand stocking information!

Happy day my sweets!

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania huiveja, joten ei mikään ihme, että kävivät kaupaksi!

    VastaaPoista
  2. Voi harmi minä myöhästyin tällä kertaa, odottelen seuraavaa erää jos vaikka sitten olisi hiukan nopeampi. Huivit on aivan älyttömän kauniita!

    VastaaPoista
  3. Kiitos ihanasta huivista. Ihan vahingossa eksyin tänne sinun lukijaksi lauantaina ja samalla sitten bongasin huivit. Joista suurin osa olikin jo mennyt. Jään myös odottelemaan jatkoja ja mitä muita ihanuuksia teetkään- :) t.Kirsberry

    VastaaPoista