17 huhtikuuta, 2014

Kevät/kesähuivit 2014 Osa 2!

Tässä toinen erä kevät/kesä 2014 malliston huiveistani. Poikkeuksellisesti siis tein vielä uuden satsin, koska ensimmäiset menivät alle vuorokaudessa kaikki ja moni jäi vielä ilman.

Jos tiedät minkä huivin haluat, laita viestiä mun sähköpostiin, osoite blogin oikeassa laidassa tai piipahda suoraan shoppiin ostoksille!

Huivin hinta on 28 euroa + postikulut 1,60 e.

Tällä viikolla on kyllä tullut ihan hurjasti paiskittua hommia ja alkaa vähän tuntua. Huomenna aamulla vielä yksi loppurutistus ja sitten mökkeilemään ystävän landelle lasten kanssa! Jee! Huomenna vielä siis n. klo 10 saakka luen aktiivisesti sähköpostia, mutta sen jälkeen hitaammalla tahdilla. Palaan kuvioihin taas sunnuntaina, toivottavasti rentoutuneena. :)

Ihanaa lomaa kaikki!Here is my set number 2. SS14 scarves. Now available at my Etsy shop!

4 kommenttia:

 1. Ihania huiveja! Kiitos muuten sun Amsterdamin postauksista viime vuodelta. Nyt olen itse menossa ja käyn vinkkejäsi läpi mikä itseä kiinnostaisi. Mutta olin aikeissa kysyä että mistä hankit nuo ihanat pompulanauhat? Olen etsimässä tytön hameen helmaan jotain nauhaa ja tarjolla (täällä Tampereella) on vain muutamaa perusväriä tai neonvärejä ja juuri ne eivät ole hakusessa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Eeko! Kiva jos reissupostauksista on sulle hyötyä. Tuli itsekin pitkästä aikaa nyt katottua ne kuvat. Niin ihana paikka!! :) Mä tilaan kaikki pompomit ulkomailta, yleensä aina Etsyn kautta.

   Poista
 2. Voi mikset tee näitä ihanuuksia isompaa erää, jos menekki on näin hyvä?:) Itsekin olisin takuulla ostanut, jos oisin vaana huivit aiemmin löytänyt. Kerrassaan ihania siis!

  riiri

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos riiri kivasta viestistäsi! Mulla ei oo yleensä mahdollisuutta ostaa kauheesti materiaalia kerralla, lisäksi aikaakaan ei oikein ole, muuten tekisinkin! :) Huiveja on vielä muutama tästä toisesta erästä, ne löytyy täältä: https://www.etsy.com/shop/HandmadebyNovaMelina. Käy kurkkimassa jos siellä on mitään sun tyylistä jäljellä. :)

   Poista