28 tammikuuta, 2014

Lehtijuttu Saksaan

Mua pyydettiin pari viikkoa sitten mukaan projektiin nimeltä "Nordic Week", joka tulisi suositun saksalaisen verkkosivuston Westwingin verkkolehteen. Mä pääsin tekemään "minun Helsinki" - osion ja tänään se tuli julki. JEE!

Vähänkö olin innoissani kun näin sen! Tekstit on saksaksi ja hassusti käännettävissä google translaattorilla. Eipä siinä sinänsä mitään hirveen kummallista ole, tai ainakaan uutta blogini lukijoille, mutta oon kyllä ylpeä, että olivat valinneet mut täältä Suomesta. Kivaa! :)

Jutun voit katsoa TÄÄLTÄ.


Couple of weeks ago i was asked to participate a project called "Nordic Week" that would appear on well known German website Westwing´s web magazine. My part was to give my favorite tips on where to go in Helsinki, a decorating tip and some pictures i have shot myself - of our home.

Today it came out, YAYY!!! I´m so excited! All the writing is in German so you can try to use a translator if you don´t understand it. Might end up a bit funny though (it did when i turned it to Finnish). 

I have to tell you that i am pretty proud that they chose me to represent Helsinki from Finland. *HAPPY!* =)

You can see the whole story HERE.

14 kommenttia:

 1. Onneksi olkon, onhan tuo aivan upeaa ♥

  VastaaPoista
 2. En ihmettele, tyylisi kolahtaa varmasti saksalaisiin :) Hehän ompelevatkin hyyyyvin värikkäästi ja runsaasti. Huippua!

  VastaaPoista
 3. Onnea! Upea juttu, ja niin kaunis olet kuvassa! :)

  VastaaPoista
 4. oi vau! Hienoa! Onnneaonnea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli kyllä aika kiva fiilis kun pyydettiin mukaan ja varsinkin, kun juttu tuli ulos. Jännää. Kiitti onnitteluista! =)

   Poista
 5. Ihan valtavasti onnea! Aivan upeaa! Sinulla on niin omaperäinen tyyli, varmaan uppoaisi hyvin muissakin Euroopan maissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Riitta! Jaa-a, onhan se kyllä kiva ajatus, että uppoaisi siis.. :)

   Poista
 6. Vau miten siistiä! :) Onko tullut blogin katsomisia Saksasta, oletko katsonut tilastoja? Pakko kysyä, että oletko täysin suomalainen kun ulkonäkösi ja nimesi ovat noin eksoottiset? Todella kaunis kuva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! :) Onhan sieltä tullut. Ei nyt mitään megalomaanista, mutta päiväkäynneissä kuitenkin menee sinne kärkipäähän. Käytännössä oon ihan suomalainen, täällä syntynyt ja aina asunut suomalaisen äitini kanssa, mutta puolet geeneistä tulee kyllä muualta. Isä ei ole ollut mun elämässä, joten sinänsä se puoli geeniperimästä on lähinnä ulkonäössä. :)

   Poista
 7. Hienoa Novanen, niin siistiä !! Wauzi.

  VastaaPoista