27 tammikuuta, 2014

Niksulle villasukkaset

Vähän meni seuraavan päivän puolelle jo, mutta vielä nämä kuvat laitan ennen nukkumaanmenoa. Tein Niksulle villasukat, jee! Todistusaineistoa on tietysti oltava paljon, sillä sen verran harvinaisia mun neulomukset on. Niila valitsi itse langat sukkiinsa. Ostettiin ne Ogelin Lankamaailmasta, jossa nämä Perulaiset villalangat (ihanan pehmeitä!) oli alessa.

Islakin valitsi itselleen langat. Seuraavat sukat onkin nyt työn alla. Tsemppiä vaan mulle, että saan nekin tehtyä. =)

Öitä!

Näissä kuvissa värit ei täsmää, mutta on niin kivat kuusenkilluttimet, että laitan silti nämäkin tänne. :)Okay, so the day passed onto the night, but who´s counting the hours right? Before i go to sleep, here are pics of knitted socks i made for my boy. I need to give you a lot of evidence since it´s really rare to see anything knitted by me, ever. ;)

We got these Peruvian wool yarns from Lankamaailma´s sale. Niila chose the colors he wanted and so did Isla too. So now i´m working on her socks. All the luck to me that i get them finished! =)

Nighty night for now..

P.s. On the last two pics the colors are wrong but the socks are so cute on the branches that i´ll just put them here anyways.

10 kommenttia:

 1. Voih! Ihanat sukat! Mulla on uudenvuoden lupauksena oppia neulomaan! Oisi ihana tehdä kans omille muksuille sukat :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nyt vaan hommiin Rosa! Teet ensin varren kun se on helppo. Kantapään kohdalla kysyt neuvoa joltain joka osaa, sitten ne onkin jo kohta valmiit! :)

   Poista
 2. Söppänät! :)

  VastaaPoista
 3. Hahaa! voi miten hauskat! :D

  VastaaPoista
 4. Hauskat! Tulee itsellekin fiilis, että voisi kutoa, vaikka kudonkin tooosi harvoin! Poika tosin vähän tilaili Jäbä Leissonin pipoa...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No hyvä! Mulla onkin nyt sitten ne Islan sukat jääneet vaiheeseen... Jos nyt vielä lumen aikaan saisin tehtyä niin hyvä olisi. :)

   Poista
 5. Suloiset <3 Meidän pikkuinen on pyytänyt myös villasukkia itselleen. Tästäpä sainkin inspiraation, josko toteutuskin tulisi jossain vaiheessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toivottavasti toteutuu! Te nyt ootte muutenkin niin mielettömän aikaansaavia, etten epäile yhtään. :)

   Poista