27 tammikuuta, 2014

Ahmin värejä - BOHO ♡

Muutama inspiskuva taas tähän väliin. Pitää katsella ihania värejä ja kuvia. Muotoja. Printtejä. Nyt on sellainen fiilis. Aiheuttaa mulle vähän samanlaisen himon kuin sokerikoukku. Onneks tää on paljon terveellisempi vaihtoehto.1 , 2 (?) , 3 , 4-5 (?) , 6-7 , 8 , 9 , 10

I am devouring colors, pictures, shapes, prints. Just feel the need again. Inspiration.

6 kommenttia:

 1. Voi ihania! Huokaus! <3 Etenkin toi auto rickshaw on niin jees, tekee mieli aina intian matkoilla hankkia sellainen mukaan :D ovat niin söpöjä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin munkin mielestä. Se auto on niiiiin söpö! Vois kyllä olla aika eksoottinen näky Suomessa. :D

   Poista
 2. Iiihaaania värejä, oikeaa väriterapiaa. Mun niin niin lemppari on turkoosi! OLen viime aikoina virkannut turkooseja sisustuskoreja isojen ja pienten tavaroiden säilytykseen (kuvia mun blogissa). Terkuin Riitta by Nuppu Home

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä, että säkin sait väriterapiaa sinne suuntaan. Turkoosi on ihana, yks munkin lempiväreistä, vaikka en ihan hirveesti mitään värejä karsastakaan. ;)

   Täytyypä käydä katsomassa mitä oot touhuillut. :)

   Poista
 3. RAKASTAN sun blogia! Lisää tämmösiä ihania inspiraatiokuvia, kiitos! Tuo tilkkuverho ratkaisi samantien yhden lastenhuoneen sisustusongelmani. Niin herkkuja juttuja täällä =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi Lilli KIITOS! =) Olipas ihanasti sanottu! ♥ Ja loistavaa, että sait toteutuskelpoisen ideankin! Haluisin laitella enemmänkin ispiskuvia, mutta en tiedä miten siihen sitten täällä suhtaudutaan. Ainakin aina toisinaan tulen näitä laittamaan ihan varmasti. :)

   Poista