02 helmikuuta, 2014

Tilkkuilua

Tänä viikonloppuna oon ollut ahkera tilkkukasojen penkoja ja sorttaaja. Leikellyt kädet kipeiksi saakka mun hirmuisia tilkkukasoja pieniksi neliöiksi ja vielä päätynyt ompelemaan niitä yhteenkin. Edelleen vinot pinot odottaa mua, mutta ihanasti oon saanut mun roipesäästöjä pienennettyä ja Niksulle täkkiä kasvatettua. Vielä vähän jäi kesken, mutta ens viikonloppuna varmasti viimeistään pääsen näyttämään lopputulosta.

Taidanpa ihan huvin vuoksi myös laskea tilkkujen määrän. Niitä on nimittäin ihan simona.. :)

This weekend i got rowdy with my stack of leftover fabrics. I cut and cut till my hands got week and started sewing. Then i cut some more and continued sewing. My leftover blanket for my little boy is not ready yet, but there´s not much left either. I hope i get to show it to you next weekend the latest. I might even go crazy and count all the pieces i sewed together. It´s a freaking huge pile, i´ll tell you that.

P.s. I´m so loving the space i´ve got by sorting through that mess of scraps.. :)

12 kommenttia:

 1. Tilkkutäkkien teko on kyllä niin mukavaa. Tuosta tulee varmasti tosi hieno!

  VastaaPoista
 2. Oi miten ihanan värikäs täkki on tulossa! :) Nam!

  VastaaPoista
 3. Onpa ihania tilkkuja ja huh mikä valtava määrä!! Haaveilen itsekin taas tilkkutöistä, tästä saikin hyvää inspiraatiota :) Ja onnea vielä tuosta Saksa-jutustakin, hienoa :)

  VastaaPoista
 4. Wau! Ihania tilkkuja, tuosta tulee mahtava täkki :)

  VastaaPoista
 5. Voi miten upea peitto sieltä onkaan tulossa!

  VastaaPoista
 6. upeaa, kerrassaan upeaa!! :)

  VastaaPoista
 7. Hatunnoston paikka, ja korkealle :)

  VastaaPoista
 8. Voi wautsi wau miten olet sinnikäs, uskomaton urakka...Täällä aina aamuisin hipistelen tekemääsi meikkipussukkaani , on se kyllä nätti :)

  VastaaPoista
 9. Ääk ja iik mikä ihana tilkkupeitto tulossa! Mun tekemiseni on niin hidasta, että toivottavasti vaatteet sopii edes lapsenlapsille ja tilkkupeitonkin valmistuminen kannattanee suunnata jonnekin hamaan tulevaisuuteen :D Oon ehkä parempi tekemään juttuja lahjoiksi kuin omalle tytölle tai itselle. Kun on pakollinen deadline, niin jutut valmistuu helpommin ja nopeammin, niin kummallista kuin se onkin :) todennäköisesti joku Suutarin lapsella ei oo kenkiä- syndrooma :D

  VastaaPoista
 10. <3 oi siitä on tulossa upea!

  VastaaPoista