02 tammikuuta, 2014

Joulukin meni..

Mun blogeissa on nyt ollut melko hiljaista. Onnistuin uuvuttamaan itseni kaikkien projektieni kanssa sen verran hyvin, etten oo nettiäkään jaksanut avata muuta kuin satunnaisesti pieneksi hetkeksi. Sen vuoksi myös kommentoinnit lempiblogeihini on jäänyt nyt väliin, pahoittelut siitä kaikille blogitutuille ja ystäville. Näin jälkeenpäin toivonkin, että teillä kaikilla on ollut ihana joulu, siis ihan kaikilla, muillakin kuin tutuilla. :)

Tässä samalla toivottelen myös onnellista, värikästä ja rakkaudentäyteistä vuotta 2014!

Mä jatkan vielä hetken aikaa akkujen lataamista ja palaan tänne taas uusien käsitöiden kera. Tässä kuitenkin satunnaisia räpsyjä joululta, sen kerran, kun jaksoin kameran kaivaa esille. ;)

P.s. Sain ton itsetehdyn mosaiikki-pannunalusen mun ystävältä joululahjaksi, se oli musta jotenkin ihana, kun ko. kaverini ei yleensä kauheesti kässäile.

P.p.s. En tiiä miks laitan ton sotkuisen jääkaapin oven tähän, mut laitan silti. Ihmisten jääkaappien ovet kiinnostaa mua. Niihin monesti tuntuu kertyvän kaikkea pientä tärkeää ja merkityksellistä ja lopputulos (sitten toisilla, kuten meillä) on aikamoinen sekamelska.

P.p.p.s. Henna, jos luet tän, niin kiitti valovinkistä! Seuraavalla kauppavisiitilläni niistäkin sai puolet alea, joten lähti mukaan. :)

Muistakaa myös mun kaupassa ale -15% kaikista tuotteista sunnuntaihin 5.1. saakka!! 


It´s been keeping quiet at my blogs lately. I managed to drain myself up to the point that i´ve been simply too tired to even open up the net. I do wish all of you out there had a calm and beautiful christmas and i´m also wishing you happy, colorful and love filled year 2014!

I´ll keep on charging my batteries for a while still and will return with some new crafts to show you. ;)

P.s. Don´t forget my SALE!! -15% off everything until January 5th!!

7 kommenttia:

 1. Mulla on ollut aika sama meininki :/ Mites tässä nyt reipastuisi bloggailemaan? :) Joku yhteinen ompeluprojekti kenties :) ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sanoppa se! Mä edelleenkin odotan inspiraatiota. Aika hyvin siis taisin mehut itestäni loppuvuonna puristaa. ;) Ollaan yhteydessä ja nähdään pian!! ♡♡♡

   Poista
 2. Ihanaa kun kavit postaamassa....jo hieman odottelinkin. Paivittain taalla kayn vaikka harvoin sita tulee kommentoitua! Ihanaa Uutta Vuotta! xx

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Krista! Ihanaa kun mulla on vielä teitä uskollisia lukijoita mukana. ♥ Ihanaa uutta vuotta myös sulle ja perheellesi! :)

   Poista
 3. Miksi poistit uusimman?

  VastaaPoista
 4. Hyvää uutta vuotta! Uudella innolla sitten taas aikanaan bloginkin kimppuun.

  VastaaPoista