15 huhtikuuta, 2013

Reissukassi ♡

Heippa taas! Eilen tulin yöllä kotiin Amsterdamista ja oli kyllä mahtava reissu! Niin ihana ja kaunis ja rento kaupunki. Ihan liian lyhyeksi jäi visiitti ja kamalasti jäi näkemättä, vaikka paljon nähtiinkin. Sinne on kyllä ihan pakko päästä vielä uudestaan! ♥♥♥

Ehdin tehdä vielä ennen reissuun lähtöä samana aamupäivänä tämän ison kassin, niin kuin olin suunnitellutkin. Aika täpärälle se tietysti meni, enkä ehtinyt sitä enää silloin perjantaina kuvata, kun pitikin jo heittää kamat sisään ja lähteä kentälle. :)

Hyvä kassi tuli ja oon tähän tosi tyytyväinen. Mukavan pirtsakka ja hirmu tilava. Nyt se kai odottaa seuraavaa reissua (voi olla että joutuu oottaa aika kauankin ;).. Tai voinhan mä tätä vaikka treenikassinakin käyttää, jos vaikka joskus sinne treenaamaan pääsisi. :D

Paljon on kuvapostauksia tiedossa Amsterdamista ja sieltä kotiin rantautuneista tuliaisista. Niitä siis seuraavaksi, kun koneen ääreen ehdin.

Kangas on Ikeasta, neonpinkit tereet on fb:n kangashamstereista ja neonkeltainen (on oikeesti) vetska on etsystä tilattu. Kantohihnat oon joskus ottanut talteen jostain rikki menneesstä kassista. Vetskari taas rumasta fleecetakista jonka heitin pois.

Hello again! I came back home from Amsterdam last night and i´m SO happy i went there! I really fell in love with the city. So beautiful and happy and laid back (and i´m not talking about the coffee shops, which i did not go to). :D Our stay was just way too short and i didn´t get to see but half of what i planned to. I guess that means i just have to go back there. ;) And i definitely will! I love Amsterdam!! 

Okay, more of Amsterdam, pictures and purchases later..

This post is about this bag i made friday before i left to the airport. As i said before, my plan was to make a bigger bag to replace the missing suitcase i don´t own. It turned out great! I love this bag. It´s fresh and fun and really spacious. Got all my stuff there easily and some souvenirs too. I guess i could use it for gym as well, if i ever get to the gym.. :D

Here are some pics i took today since i didn´t have time on friday. Then some quality series and off to bed. See ya later alligator! :)

Fabric is from Ikea, neon pink piping is from finnish facebook group for "fabric hamsters", neon yellow zipper (it´s really neon) is from etsy and the zipper + handles are from a broken jacket and bag i threw away.

19 kommenttia:

 1. Ei vitsi miten hieno! Olen itsekin haaveillut moisen tekemisestä..

  VastaaPoista
 2. Huikean upea kassi! Jestas! Mä en varmaan koskaan jaksaisi väsätä tuollaista.Mutta on se ihana.

  Amsterdam on upea kaupunki kesällä varsinkin. Paljon nähtävää, kivasti kävellen pääsee moneen paikkaan. Tosi rento paikka kyllä. Oltiin miehen kanssa siellä kun reilattiin Euroopassa ennen lapsia. Jestas...siitäkin on jo 11vuotta.Huh hei, muistan kuin eilisen sen reissun.

  VastaaPoista
 3. Tuo on kylla tosi hieno! :) Neon ja kaikki! Wau!

  VastaaPoista
 4. Hieno! Olet kyllä mestari väreissä! Ihanan suloisia huivejakin tuossa alla <3 Jään odottelemaan innolla tulevia postauksiasi!

  VastaaPoista
 5. Niin ihana kassi wau!! Reissu kuvia odotellessa:)

  VastaaPoista
 6. Ihana kassi ja tereet aivan vau! Kyllä tällaiselle kassille on varmasti käyttöä, vaikka ei reissuun ihan heti lähtisikään.

  VastaaPoista
 7. No ihan mieletön kassi - ei voi muuta sanoa :D täydellisesti sopivat nuo värikkäät yksityiskohdat kassiin.

  VastaaPoista
 8. Vaude, sä kyllä osaat! Tosi makea kassi. Mielenkiinnolla jään odottamaan matkakuvia :)

  VastaaPoista
 9. Tämäkin on tosi hieno kassi! Täälläkin odotellaan reissukuvia.

  VastaaPoista
 10. Mielettömän upea! Näppärän kokoinen kassi muutenkin.

  VastaaPoista
 11. Kerrassaan upea tämäkin kassi. Olet Nova todella taitava ja sun värisilmä on kadehdittava! Minä olen tällä hetkellä violetin lumoissa, käy kurkkaamassa mitä valmistui eilen ;-). Upeaa, että vain yksi huiveistasi on enää jäljellä kaupassa, onnittelut!

  VastaaPoista
 12. Todella upean näköinen kassi! Ihanan pirteän näköinen :)
  Jotkut sitten osaavat, itse voin vain haaveilla tuollaisista.

  VastaaPoista
 13. Aivan yli-ihana on tämäkin kassi!!!
  Miten ja missä vaiheessa nuo tereet ommellaan? Ne antaa pirteyttä laukulle!
  Kiitos huivista, tuli tänään; se on ihku :)

  VastaaPoista
 14. Noiden tereiden räikeä väri sopii huipusti tuon kankaan pariksi. Upea laukku.

  VastaaPoista
 15. WOW! ToDella hieno kassi! Tahtoo kans ;)

  VastaaPoista
 16. Kiitos kaikki kommenteista! Ootte ihania! :) Ja kassi on päässyt taas käyttöön. Se on mitä mainioin jumppakassi. Nyt mun pitää vaan jaksaa käydä siellä liikkumassa. :)

  VastaaPoista
 17. Ihan mieletön kassi! En oikein tykkää noista neos-väreistä (yliannostus omassa nuoruudessa), mutta tässä ne on just ihanassa tasapainossa tuon mustavalkoisuuden kanssa.

  VastaaPoista
 18. Ja oliskohan sulla kaavaa tällaiseen tai vinkkiä mistä sellainen löytyisi? Osaisinkohan edes ommella tällaista...

  VastaaPoista