10 huhtikuuta, 2013

Mini Traveller

Mä lähden perjantaina Amsterdamiin! Jee ja jaiks! En oo mikään suurin maailmanmatkaaja ja mua suorastaan kammottaa lentäminen. Päätin kuitenkin lähteä, kun duunin kautta saatiin niin edullisesti viikonloppureissu. Lähden siis duuniporukalla. Jännittää!!

Mulla ei ole yhden yhtä matkalaukkua, ehkä juuri siksi, kun en ikinä matkustele. Siispä ajattelin, että teen itse jotkut kivat matkalaukut itselleni. Eilen valmistui tämä, Mini Traveller. :D Vahakangas oli lastenpöydän päällä, mutta nyt kun pöytä meni vaihtoon, en halua peittää kivaa keltaista pöydän pintaa enää kankaalla. Tätä en myöskään viitsi myytäviin tuotteisiini käyttää, koska jossain saattaa olla muutamia kynänjälkiä. Ihan täydellinen kangas reissukassiin siis. :)

Tästä tuli mun mielestä tosi kiva. Otan sen jo tänään töihin. On yllättävän tilava käsikassi. Saan siihen varmaan kaikkea kivaa Amsterdamin kässäkaupoista mahtumaan... ;)

Oisko muuten kellään antaa mitään hyviä vinkkejä, minne kannattaa mennä Amsterdamissa? Sain onneksi jo kaverilta muutaman lehtivinkin, mutta kaikki kelpaa!

Nyt kiireen vilkkaa töihin. Kivaa päivää kamut!! =)

This friday, i´m going to Amsterdam! Yippee and Yaiks! I´m not the biggest traveller, i must say. I´m actually terrified of flying. Still, i decided to go since we got the weekend trip so cheap via work. I´m going with my work buddies. I´m so excited (in a good and bad way)!

I don´t own a single suitcase, probably just because i never travel. So i thought i´d make myself couple of nice baggies to take with me. Yesterday i made this Mini Traveller. :D I used to have this waterproof fabric on top of kids table, but now that they got a new with a cute yellow board, i don´t want to cover it anymore. I also can´t use this fabric for my products since it has a few marker stains on it. Perfect choice for my traveling bag i´d say. :)

I really like the outcome. I wasn´t sure about the pattern i drew but it worked out just fine. I´m gonna head to work now and take this with me. My brand new bag. And this is actually surprisingly spacious. I can just imagine all the cool craft supplies i can fit in it when i´m shopping in Amsterdam. ;)

By the way.. Does anyone have any good tips on where to go there? I´d appreciate everything!

19 kommenttia:

 1. Ihana kassi! Ostospaikkavinkkejä en valitettavasti osaa antaa...

  VastaaPoista
 2. Kaunis kassi, kyllä kelpaa matkustaa!
  Ihailen aina ihmisiä, jotka osaavat itse tehdä noin hienoja juttuja!

  VastaaPoista
 3. Aivan ihana kassi, kyllä kelpaa lähteä reissuun!

  VastaaPoista
 4. No just. Kuinka moni ihminen ompelee itselleen kassin lähtiessään maailmalle!?
  Oot kyllä niin taitava. Hieno kassi ja kanssamatkustajien kassit kyllä kalpenee tämän rinnalla :)

  VastaaPoista
 5. Oih, mikä ihana kassi! Hyvää matkaa! :)

  VastaaPoista
 6. Antoisaa matkaa ja paljon mukavia löytöjä uuteen hienoon kasiisi :)

  VastaaPoista
 7. Tosi kiva kassi, ja hauska kangas! :) Hyvää matkaa!

  VastaaPoista
 8. IHANA! Mulle kanssa tommonen! Noi varit ja printti..... oih! Mika karkki tuomaan varia elamaan. :) Ihanaa matkaa! Nauti ja tee loytoja kassakaupoista.

  VastaaPoista
 9. Onpa iloinen kassi. Sä tarviit toisen tuliaisille :) Ihanaa matkaa

  VastaaPoista
 10. Ihana kassi! Ei ole antaa yksinkertaista ohjettaa, mutta hauilla AMSterdam ja käsityö tuli seuraavia yhteystietoja (monesta pääsee omille sivuille jossa voi katsoa olisiko sijainti ja "tarjonta" jotain mieleistä): http://www.detelefoongids.nl/handwerk-en-hobbyartikelen/amsterdam/3-1/

  Ja haulla Amsterdam ja kangasliikkeet: http://www.detelefoongids.nl/stoffen-en-textiel/amsterdam/3-1/

  Jos näet jossain kyltin VVV (niitä on useampia kaupungilla) niin se on turisti/kaupunki-info. Osaavat neuvoa varmasti sopivaa kohdetta.

  Goede reis! (=hyvää matkaa)

  VastaaPoista
 11. Aivan mahtava kassi. Kyllä nyt iiihaaan kaikki kanssamatkustajien matkakassit kalpenee tuon oman herkkusi rinnalla. Antoisaa matkaa teidän porukalle!

  VastaaPoista
 12. Oih, onnenmyyrä olet! Ei mulla vinkkejä ole - siitä on ziljoona vuotta, kun Amsterdamissa kävin ja silloinkin kiersin lähinnä museoita, mutta tulin toivottamaan hyvää matkaa! Ja sitten matkakuvia, eikö?

  VastaaPoista
 13. Jos kassista vois päätellä miten matka sujuu - niin veikkaisin iloisissa merkeissä. Ihana! Hauskaa matkaa - aikas hienoa tuommonen!

  VastaaPoista
 14. Ihana kassi! Kyllä tuon kanssa kelpaa Amsterdamin katuja tallata.

  Ostospaikkavinkkejä minulla ei ole antaa, koska itse kolusin viime syksynä lähinnä museoita ja puistoja. Nähtävää on tosi paljon ihan vaan kallellaan olevissa tosi vanhoissa taloissa ja kapeissa kaduissa. Jos haluaa rauhoittua, kannattaa käydä kävelemässä Vondelpaark-nimisessä puistossa kaupungin laidalla. Varmaan näin keväällä aivan ihana paikka. Kansallismuseossa oli ihania nukkekoteja 1700-luvulta. Muuten museo oli hintaansa nähden pettymys, paitsi jo tykkää tauluista... :)

  VastaaPoista
 15. Ah mikä herkku tuo kassi! Ihanaa matkaa ja toivottavasti teet kivoja löytöjä ... ;o) Odottelen jo kevätmallistoasi!

  VastaaPoista
 16. Kerrassaan ihana kassi, toivottavasti täyttyy mukavilla löydöillä!

  VastaaPoista
 17. Sähän voisit tehtailla sellaisia kivoja hoitolaukkuja myyntiin? Just tilasin sikakalliin mahtikassin, mut mieluummin oisin ostanut sun tekemän ja uniikimman!

  VastaaPoista
 18. voi kuinka IHANA laukku! todella, todella nappiin osunut kangasvalinta!

  VastaaPoista