17 huhtikuuta, 2013

Amsterdam I - Shops

Mulla on ihan järjetön määrä kuvia sieltä reissulta.. Huh.. Melkein alkoi ahdistaa kun aloin niitä käymään läpi ja etsimään muutamaa tiettyä. Mutta, koittakaa kestää, sillä nyt tulee muutamia (ehkä pitkiäkin) kuvapostauksia Amsterdamista, koska ainakin mun mamma haluu niitä nähdä, joten tästä se alkaa. :)

Tässä on kuvia kolmesta ihanasta kaupasta, joissa vierailin. Huippuhyvä lehtikauppa, upea vanha paperikauppa ja herkullinen väritaivas täynnä kaikkea kivaa roinaa ja sisustuslöytöjä. Kaikista näistä lähti meillekin jotain. Näytän ne sitten seuraavassa postauksessa. ;)

                                                                                1.2.
3.

I´ve got so much pictures from my trip.. Almost got distressed by just looking at the lot. But, i know that my mom is eager to see as much as possible so i´m going to start adding them here, starting now. Try to indure. ;)

Here are three lovely stores i visited. A super good magazine store, an old beautiful paper store and delicious, super colorful Kitch kitchen. On my next post i will show you what i bought from these shops. :)

5 kommenttia:

 1. Oih, tuon viimeisen kaupan värikkäät matot näyttävät ihanilta. Kauppa on oikea aarreaitta.

  VastaaPoista
 2. Taidanpa kommentoida tänne ensimmäistä kertaa. Ihanan värikäs blogi sinulla.
  Olen ihan parin viikon päästä menossa amsterdamiin joten tämä postaus on minulle oikea helmi. Hienoja kauppoja (mutta olisit voinut linkittää kauppojen sivuille... ei olisi tarvinnut itse etsiä)

  VastaaPoista
 3. Nuppu: Se oli kyllä tosi ihana kauppa. Vaan ei mikään Tiger-hintainen.. Paljon oisin ostanut, jos ois vähän huokeammalla saanut. Noi pyöreät matot oli 15 e. Mulla oli sellainen jo kädessä, mutta sit päätinkin jättää sen kauppaan kun en osannut keksiä paikkaa mihin sen oisin laittanut. Ne oli melko pienikokoisia..

  onshore: Kiva kun kommentoit!! Yritän tässä saada enemmänkin sieltä postattua lähipäivinä, ei kyllä ehkä niinkään hirveesti menovinkkejä.. Mutta kuvia kuitenkin. Enpäs jaksanut minäkään niitä linkkejä etsiä, silmät ristissä tein koko postauksen. Niissä mun 450 kuvassa oli jo tarpeeksi haastetta löytää postaukseen sopivat yksilöt.. (+ mies valitti vieressä että pitäisi kone vapauttaa) ;D

  VastaaPoista
 4. Niin upeita kuvia! Löysit hauskoja kauppoja ;)

  VastaaPoista
 5. Ihanaa virtuaalimatkailua, tulee vaan matkakuume itsellekin. Paperikauppa kuulostaa ihanalta ja noi ostokset :)

  VastaaPoista