26 huhtikuuta, 2013

Haluaisitko ostaa jonkun näistä?

Joudun taas tekemään vähän inventaariota Islan vaatekaappiin ja ajattelin aloittaa näillä mun tekemillä vaatteilla, mitä ei kuulemma enää ikinä käytetä. Laitan alle kuvan ja hinnan.
Hintoihin sisältyy postikulut.

Jos haluat vaatteen omaksesi, laita mulle sähköpostia jossa kerrot vaatteen minkä ostat. Kaikki vaatteet ovat uniikkeja ja siististi tehtyjä, tahrattomia ja hyväkuntoisia (kaikki mekot max. 5 kertaa olleet päällä). Kaikki myös silitystä vailla. ;)

Jos on kysymyksiä vaatteiden suhteen, laita kommenttiboksiin!

●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●●

Keväinen tunika 35 e (käyttämätön) 110/116 cm. Lisää kuvia tunikasta TÄÄLLÄ.


Synttärimekko 23 e 110/116 cm. Lisää kuvia mekosta TÄÄLLÄ. MYYTY!
Huom! Rusetti ei näytä noin hienolta enää, on pesussa vähän kitistynyt, mutta sen saa silittämällä oiottua siistimmäksi (mä oon tietty siihen liian laiska). Myös pitsihelmat voi silittää matalalla lämmöllä siisteiksi. Niissä sama juttu. Rusettipanta ei tule mukaan, sillä se on jo saanut uuden käyttäjän. :)


Bambimekko 20 e 110/116 cm. Lisää kuvia mekosta TÄÄLLÄ.Joulumekko (Helinä-keiju) 25 e 104-110 cm (4-5 v). Lisää kuvia mekosta TÄÄLLÄ. MYYTY!


Kevyt kesähuppari 10 e 104 cm (käytetty vähän useammin). Lisää kuvia hupparista TÄÄLLÄ. MYYTY!Toivottavasti uudet kodit löytyy edes osalle, kun täällä niitä ei enää kelpuuteta. Meillä onkin taas aika hirmuiset määrät lapsille pieneksi jääneitä vaatteita. Pitäisi varmaan mennä kirppikselle niiden kanssa. Aikamoinen homma kyllä tää lasten vaaterumba..

4 kommenttia:

 1. Ihania vaatteita, harmillisen pieniä vaan, meillä neiti tarttisi jo 140-150 senttisiä...

  VastaaPoista
 2. Suloisia! Harmi, että on vaan poikia... ;-)

  VastaaPoista
 3. Hei! haluaisin tuon hupparin :)

  VastaaPoista
 4. Salla, laitatko mulle sähköpostia! :)

  VastaaPoista