07 lokakuuta, 2012

Pöllö Valkea

Lupasin tehdä ystävälle pöllön. Hän halusi sen oman ystävänsä vastasyntyneelle tytölle. Sain vapaat kädet pöllön suhteen ja tällainen siitä tuli. Toivottavasti hassutteleva Pöllö Valkea pitää pienestä tytöstä huolta ja vahtii pikkuisen unia. :)

I promised to do an owl for a friend. She wanted it for her friends newborn baby girl. I had no limits, free hands so to speak. This is how she turned out. Little miss White Owl. I hope this silly little missy will look after the tiny girl and see that her dreams are rosy. :)

10 kommenttia:

 1. Voi kuinka ihanan suloinen! Kylla varmasti tulee olemaan pikkuiselle mieluinen. Meillakin puolitoistavuotias roikottaa mukanaan ensimmaista pehmoleluaan ympariinsa ja halailee sita. Se tuntuu olevan korvaamaton. :) Niin ja peitto, jolla on ollut sama kohtalo kuin pehmolehma Miss Moo:lla.

  VastaaPoista
 2. Voi kuinka suloinen. Olet kyllä taas ekerran ihan mielettömän taitava ompelemaan. Ihanat isot silmät tuolla, sopii hyvin vastasyntyneelle!

  VastaaPoista
 3. Hieno pöllö! Toi toka kuva on ihan mahtava... jotenkin muistuttaa niin paljon oikeaa pöllöä, joka on lentämässä kohti. Ilme ja kaikki <3

  VastaaPoista
 4. Hauskat siivet suloisella pöllöllä. Tekisi hyvää välillä koneella istuessa tehdä noi liikkeet sarjana ;)

  VastaaPoista
 5. Herttainen neiti Valkea! <3

  VastaaPoista
 6. Voi miten suloinen! ♥ Ja upeita myös edellisten postausten ompelukset!

  VastaaPoista
 7. Ompa sympaattinen. Taidanpa tulla hypistelemään tuotteista Naisten Messuille - jos vaikka jotain Joulupukin pussiin :-) Oma kauppasi, jossa itse tekemiäsi tuotteita myyt, on ihana. Löysin blogiisi Rva Jonesin kautta - kiitos hänelle.

  VastaaPoista