21 lokakuuta, 2012

Hammaskeiju

Islalla heiluu muutama hammas ja hammaskeijun vierailua on odotettu jo pitemmän aikaa. Ajattelin, että odotuksen tuskaa voisi hieman helpottaa se, jos sängyn reunalle ilmestyisi "pieni" hammaskeiju päivystämään pussukkansa kanssa. Tätä nukkea aloin tekemään jo varmaan kolme viikkoa sitten. Sen käsistä, tai oikeammin olkapäiden ja käsien liitoskohdasta tuli niin hölmö, että mulla meni vähän fiilis jatkaa nuken tekemistä (aika typerää, mutta minkäs sitä luonteelleen voi).

No, pari viikkoa sitten se sai kuitenkin hameen, samanlaisen kuin Islallakin on.
Eilen vihdoin ja viimein sain tehtyä keijukaiselle siivet. Nyt se on valmis liihottelemaan keijujen taikamaahan hakemaan Islalle pientä kivaa, kun ensimmäinen hammas tipahtaa. Kaulassa roikkuvan taikatimantin avulla se tietää ajankohdan jo päivää ennen muita. Sen vuoksi keiju pystyy valmistautumaan hampaan lähtöön ajoissa. ;)
Ehkäpä se vielä jonkun viitan tarvitsee, jos joutuu useamminkin ulkosalle kainalokyydissä. Nyt saa kuitenkin odotella sängynreunalla tehtäväänsä.

Ja tosiaan, siitä piti tulla pienempi, mutta oikeastaan tollaisena isona rimppakinttuna se onkin aika persoona. :)

P.s. Yritän saada arvottua voittajan huomenna. Tänään iski väsy. Pahoittelut muruseni!


Few teeth have started to move in my girls mouth. She has been waiting for a tooth fairy´s visit ever since we figured that out. So i thought that maybe if she had a "little" tooth fairy hanging around her bed with a little treat bag - the wait wouldn´t be just as bad.

I started with this doll about three weeks ago but lost my inspiration when the connection of shoulders and arms turned out so poorly (i know it´s silly but what can i do). About two weeks ago she had a skirt, the same that i made for Isla too.

Finally yesterday she got her wings. So now she´s already to fly to the fairy´s secret world to bring back a present for Isla when the first tooth drops. With the magic diamond around her neck she knows beforehand when it happens. ;)

I planned it to be smaller in size, but she looks like a pretty fun personality being the way she is now. :)

13 kommenttia:

 1. Ihana Hammaskeiju ♥! Minäkin tarvitsisin tuommoisen , kun suussa on yksi niin särkevä hammas. Hammaskeiju sais käydä nappaamassa sen pois, eikä tarvitsisi edes lahjaa siitä antaa =). Meillä oli tytöllä Hammashiiri, joka vaihtoi ne irti lähteneet hampaat pieneen lahjaan . Hyvin toimitti hiirikin tehtävänsä =). Tämä rimppakinttu-keijukainen on kyllä suloisempi ♥

  VastaaPoista
 2. Mahtava keiju! Ja just tuommosena isona rimppakinttuna. Jännittävää milloin keiju pääsee töihin ;)

  VastaaPoista
 3. Suloinen keijukainen ja hauska kampauskin sillä! =)

  VastaaPoista
 4. Voi miten soma hammasakeiju. Kiva laittaa sitten hampaat pussiin.

  VastaaPoista
 5. Ei oo todellista, miten ihana!

  VastaaPoista
 6. Onpa hauska idea! ! Ja kuinka sopolainen keijusta tuli. Todellakin aikamoinen persoona. :)

  VastaaPoista
 7. Oi miten hauskan näköinen! Jotenkin tuskallisen kauan ne hampaat vaan heiluu eikä irtoa. Toivotaan, että keiju sängyn päädyssä ja kainalossa hieman vauhdittaa irtoamista. Meillä pitäisi lahjoa tytär nyhtämään torahampaansa, joka ahtauden takia sojottaa suoraan ulos suusta :/ Odotan aika kovasti, että se irtoaa. Auttaisikohan hammaskeijun ompeleminen :)

  VastaaPoista
 8. Kaikki keinot sallittua hampaiden vaihtumisen helpottamiseksi. Kiva idea!!!

  VastaaPoista
 9. En kestä, tuo on söpöintä mitä olen hetkeen nähnyt! Olet taitava ja ihailen mielikuvitustasi.

  VastaaPoista
 10. Aivan mielettömän söpö keiju!

  VastaaPoista
 11. Vautsi, ihana hammaskeiju!

  VastaaPoista
 12. Kiitos kaikki! Kommenttejanne on aina niin mieltä lämmittävää lukea! Love you!

  Sude: Sun täytyy nyt virkata itelles hammaskeiju, joka vie iästä riippumatta ärsyttävät hampaat pois. ;)

  Henni: Auttais varmasti! ;)

  Pau: Vau! :D

  VastaaPoista