09 lokakuuta, 2012

Amy Blackwell

Inspiroivaa taidetta löytyi taas Etsystä. Tai kuolattavaa, ihan miten vaan. Niin ihania printtejä! Ja tollaiset ihanat lapaset! Haluisko joku tehdä mulle? Vaihtokauppaa..?? Vink vink. ;D

Amy Blackwellin sivuille pääset TÄSTÄ.

TÄÄLLÄ kauppa.

P.s. Parin päivän sisällä tulee mun blogiin IHANA arvonta! Pysy kuulolla. :)


Inspiring art jumped on my face at Etsy. I just drool over her prints. And the mittens are so me. Love them! Sooo wanna have a pair!

Amy Blackwell´s web pages are HERE.

HERE is her store.

8 kommenttia:

 1. hei, ompa todella ihania. Täytyypä itsekin alkaa useammin käväisemään Etsyssä. Oliko se vaikeaa avata tuo sinun 'my shop' sinne? Jospa minäkin yrittäisin, kun en kuitenkaan kilpaile kanssasi samoilla tuotteilla. Lapasista puheenollen - minä mielelläni voisin tehdä sellaiset sinulle :-) Toimitus taitaa kuitenkin mennä marraskuulle, kun niin monta virkattavaa tilaustyötä sisässä. Mitäs tuumisit?
  terveisin
  Riitta

  VastaaPoista
 2. Riitta: Ei ole hankalaa kaupan perustaminen Etsyyn. Kannattaa mennä sinne etusivulle (vaikka mun linkistä) ja vasemmalla ylhäällä lukee "sell". Sieltä saat infoa ja ohjeita siitä miten voit myydä tuotteitasi. Vaatii hieman perehtymistä toki, mutta ei ole mielestäni hankala homma alkuunkaan. Lapaset kuulostaa mahtavalta!! Laitatko mulle vaikka sähköpostia niin jatketaan siellä? :)

  Muut puikkomestarit: Mä tarviin tumppuja, joten jos joku muukin haluaa tehdä vaihtareiks oman versionsa tällaisista lapasista mulle, niin teen mielelläni vaikka toisetkin vaihtarit. :)

  VastaaPoista
 3. Ihania printtejä tosiaan! Oih ja voih! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että mitä inspiraatiokuvia! Inspiroiduin myös noista lapasista, ihana väri-idea (varsinkin kun olen tehnyt nyt paljon neulejuttuja ja aina on pulaa uusista ideoista ja kalastelenkin niitä joka paikassa, mutta harvoin lyötää tarpeeksi yksinkertaista, toimivaa ja omaan silmään sopivaa). Ehdottaisin vaihtareita, mutta me juuri tehtiin sellaiset, mistä puheen ollen: laitoin sun sukat tänään postiin. :)

  VastaaPoista
 5. Rosa: Eikös! :)

  emmesyys: Jee! Ootan innolla. =) Hei, jos kukaan muu ei haluu mulle noit vaihtareina tehdä (siis Riitan lisäks), niin tehääks sit toiset vaihtarit? Voin tehdä sulle jotain muutakin kuin tossut. :)

  VastaaPoista
 6. Hei se vois kyllä olla kivaa! Oon niin ihastunu kaikkeen sun tekemään että tokikin suostun vaihtareihin ihan mielihyvin. :) Pitää vaikka kattoa sitten Norjanmatkan jälkeen kun sieltä käsin en taida oikein ollenkaan päästä nettiin. Ollaan yhteyksissä!

  VastaaPoista
 7. Ihanat tumput ja kauniita on muutkin kuvat! :)

  VastaaPoista
 8. Ihania ideoita, varsinkin nuo lapaset! Haastoin sinut listaamaan kymmenen lempiasiaasi: http://minaitte.net/2012/10/14/lempiasioita/

  VastaaPoista