11 maaliskuuta, 2012

Tunnustus

Oon saanut pari tunnustusta ja nyt voisi olla hyvä hetki nämä tehdä. Kiitos teille Jaana - Koukutettu blogista ja Nuksu! Ootte ihania.


Jaana olikin tainnut poistaa koko tunnustuspostauksen blogistansa, mutta piti ihan tarkistaa mun kommentit, että olihan se siellä joskus. Hetken jo ajattelin että olinkin nähnyt unta. :D Kiitos kuitenkin kauniista ajatuksesta! Se taisi olla se alle 200 lukijaa tunnustus, eli ei nyt oikeastaan mua enää (just ja just) koskisikaan. :)


Katsotaanpa miten monta randomia faktaa saan itsestäni irti tyhjällä vatsalla. ;)


1.Kerro linkin kera blogissasi, kuka lahjoitti sinulle tämän awardin.
-Nuksu

2.
Kirjoita seitsemän random faktaa itsestäsi.

-  Oon lukenut Diana Gabaldonin tiiliskivi-sarjaa koko alkuvuoden. Rakastan sitä! Suosittelen!! Muukalainen on kirjoista ensimmäinen ja tähän asti paras. Niitä taitaa olla 7 suomennettu ja mulla on nyt kuudes meneillään.

- Täytän ensi sunnuntaina 35 vuotta. En haluis olla yhtään nuorempi. Meneillään oleva ikä on aina paras, tähän asti ollut ainakin. Mun hyvä ikäasenne taitaa olla peräisin äidiltä. Meidän Milo koira täyttää mun kaa samana päivä 6 vuotta. Me ollaankin kauheen samanlaisia. :)

En pääse eroon vauvakuumeesta, jotenkin koko ajan kuvittelen että meillä pitäisi olla kolme. Mutta älä äiti säiky, ei oo tulossa. :D 

- Oon koukussa blogimaailmaan

- Oon usein huolissani jostain, nyt meidän koiramummosta jolta löytyy patteja, mutta on onneksi vielä hyväkuntoinen ja reipas. Sit mua myös huolettaa lasten (enemmänkin Niksun) siirtyminen päiväkoti- ja mun työmaailmaan.

- Tykkään dippailla vihanneksia. Käytän dippaamiseen ainoastaan turkkilaista jugurttia. Kermaviili tuntuu nykyään ihan kamalalta litkulta siihen verrattuna.

Haaveilen omasta talosta (kukapa ei), mutta meillä on nyt harvinaisen paljon ihania naapureita. Tykkään asua täällä, mutta kesäteinit rasittaa mua.


3. Lahjoita tämä sama award 10 parhaalle blogille/bloggaajalle

Toi parhaat blogit/bloggaajat kuulostaa vähän ärsyttävältä mun korvaan, mutta laitan tähän sellaisia joista syystä tai toisesta tykkään kauheasti. Blogeista tai bloggaajista, tai molemmista. En jaksa tarkistella ketkä tän on jo saaneet, eikä mua haittaa jos ette jaksa tätä laittaa eteenpäin.  Tykkään teistä (ja kyllä monista muistakin!).

- Villaseni (sori Jenni, pakko laittaa sulle jo toinen tunnustus, mutku sul on niin ihana blogi!)

Laitoinkin 11. Olisin voinut laittaa paljon enemmänkin..

8 kommenttia:

 1. Kiitos Nova!

  Tuo tunnustus oli sinulle just eikä sopiva, tää on just niin one lovely blog! Ja iästä pitää vielä kommentoida, että ihanin asenne sinulla, itseäni on heemostuttanut (kummipoika 3v. kommentti) jo jokusen vuoden nää kertyvät vuodet mutta tasoittumaan päin on... Ainakin kun synttäreihin on taas vuosi aikaa! Onnea sinulle jo etukäteen!

  Mukavaa sunnuntaita ja lumiset terkut (aivan, taas sataa, darn!) Mialta

  VastaaPoista
 2. Kiitos :) Mulla ontulossa iso tunnustuspostaus, koska olen unohtanut laittaa tunnustuksia eteenpäin :)

  VastaaPoista
 3. Lämmin kiitos tunnustuksesta! =)

  VastaaPoista
 4. Kiitos paljon tunnustuksesta! Mukavaa sunnuntaita ja alkavaa viikkoa!

  VastaaPoista
 5. Kyllähän minä sinulle tunnustuksen laitoin :) Löytyy blogistanikin, mutta en tainnut sitä oikein selkeästi merkitä (http://koukutettu.blogspot.com/2012/02/minisydamia.html)

  VastaaPoista
 6. Kiitos paljon tunnustuksesta ja kiitos samoin! Sinullakin on aivan ihana blogi ja hassua, olemme aivan saman ikäisiä, minä täytän kolmen viikon päästä 35.

  VastaaPoista
 7. Kiitos paljon tunnustuksesta ♥ Olen iloinen !

  VastaaPoista
 8. Mia: Kiitos, oot ihana! ♥

  Jaana: Ja mä kun yritin etsiä ja etsiä.. :D

  Jenni: Onpas hauska yhteensattuma! Sekin vielä, sen lisäks et tykätään toistemme blogeista. :D

  Muut: Olkaa hyvät vaan. Mielelläni teitä tunnustelen. Haa haa. ;)

  VastaaPoista