05 maaliskuuta, 2012

Sinulla on mahdollisuus vaikuttaa!

KYSELY UUSISTA TOSSUISTA

Ajattelin kysyä teiltä, jotka ovat mahdollisia asiakkaitani tossurintamalla, että minkä kokoisia tossuja toivoisitte tulevaisuudessa? Itse oon niin tykästynyt tähän uuteen tossumalliin, että voisin kenties tehdä siitä ihan oman pikku kevätmalliston. Vaihtoehtoja on useita ja voitte sieltä myös valita useamman kuin yhden (jos vaikka haluaisit lapsellesi/lapsillesi + itsellesi). Olisin superkiitollinen avusta ja jos koen kyselyn olleen valaiseva, niin saatanpa teitä kiittää pienellä tossuarvonnallakin sen loputtua. Viikko olisi aikaa äänestellä. Kiitos jo etukäteen!! :)

POLL ABOUT MY NEW SLIPPERS

You will find a poll in the upper right corner. It is about these new kids slippers. If you are interested in buying a pair - what size/sizes would you wish me to include in my little spring collection? You can choose more than one option if you´d like to buy more than one size. I would Really appreciate any help i get with this poll - and if i find it enlightening in the end i might even put up a little slipper giveaway to thank you. The poll is up for one week. Thank you!! :)

10 kommenttia:

 1. Sellainen kysymys tossuista, että oletko testannut kangasta, kuinka se kestää - varsinkin pohjassa? Kun kangas näyttää mielestäni puuvillakankaalta, aika ohueltakin, voisi kuvitella, että se alkaisi hiutumaan paljosta kävelystä? Oletko vielä nähnyt puhkikäveltyjä tossuja?

  VastaaPoista
 2. Kun nuo kokomerkinnät ovat aina vähän suuntaa antavia, niin voisitko laittaa pohjan pituuden senteissä myös? Saisi sitten heti ensimmäisellä kerralla oikean kokoiset tossut :).

  VastaaPoista
 3. Moikka Mervi. Mulla on itsellä samaisia tossuja käytössä ja itselläni on kestänyt hyvin kotikäytössä, mutta on mulla myös asiakkaita jotka palaavat ostamaan uudet tossut, koska ovat niin ahkeria tossujen käyttäjiä, että pohjan kangas on kulunut puhki. Tossujen pohjat on vahvistettu vahvimmalla kaupasta löytyvällä tukikankaalla, mutta ihan kuten villasukatkin, kyllä nämäkin puhki kuluvat kovassa käytössä.

  Marja: Kokomerkinnät on aika justiinsa, eli jos on 25 jalka, on tossu siihen sopiva. Näiden kuuluu istua hyvin, eli näissä tossuissa ei kasvuvaraa kannata jättää. Kangas sitten tosiaan antaa yhden koon verran periksi jalan kasvaessa. Esimerkkinä 25 koon tossussa on 15,5 cm sisäpituus. Ilman muuta voin myös aina mitata sisäpituuden ennen tossujen ostoa, jos ostaja näin toivoo. :)

  VastaaPoista
 4. Kiitos tiedosta! Monesti vaan eri valmistajien samalla kokonumerolla varustettujen kenkien pohjallisten koot saattavat poiketa paljonkin toisistaan. Tästäkin varmaan on joku yleiseurooppalainen standardi olemassa, mutta tavallisille kuluttajille se saattaa olla vieras.

  VastaaPoista
 5. Se on kyllä ihan totta. Se on aina hieman hankalaa kun ei pääse kokeilemaan suoraan jalkaan, mutta sisäpituuksia mittailen ilman muuta aina tarvittaessa ja jos näitä nyt alan enemmänkin tekemään, niin voisin sen toki lisätä kuvaukseenkin.

  VastaaPoista
 6. Heipsis! Nuo sun tekemät tossut tuolla aikaisemmassa postauksessa on kyllä ihan äärimmäisen suloisia! Saattaapa olla että päätyy vielä joku päivä meän Tildan tossuiksi, kun tyttö itsekin kävi niitä ihastelemassa tässä koneella. Minunkin mielestäni tuo senttimitta tossuista vois olla hyvä idea.. ne kun tosiaan on eri kengissä ja malleissa niin laajalla haitarilla nuo ns. standardi koot. Meillä tällä hetkellä vois olla käyttöä sellasille koon 24-25 tossuille, joten sellaisia olisi tietty kiva saada :) Iloa maanantaihin sinulle!

  VastaaPoista
 7. Nuo on niin ihania nuo sinun tossusi! Millainen pohja niissä on? Siis ulkopohja? Mietin dagistossuiksi mutta onko ne liukkaat?

  VastaaPoista
 8. Höh! Tyhmä ei tajunnut katsoa noita aiempia kommentteja ja olitkin vastannut jo tuohon pohja-asiaan. Ehkä pohjaan vois laittaa sitä jarrusukka-ainetta....

  VastaaPoista
 9. Lapinka: Kiva kuulla että siellä tykättiin tossuista! Kohderyhmän kehut on aina oikein erityisen ihania. =) Joo se on kyllä kieltämättä hyvä idea se senttimitta (kiitos Marja!) kun kyse on nettimyynnistä. Täytyy jatkossa laittaa ilmoituksiin pohjien sisämitat myös.

  NorppaStiina: :D Ei kuule haittaa. Mä oon ihan samanlainen + aina ei edes jaksa kommentteja lukeakaan. Mutta joo, täytyy käydä vähän katselemassa niitä jarruaineita. :)

  VastaaPoista
 10. Minä aikuinen (50v) ainakin toivoisin itselleni oikein lapsellisen ja kirkkaanväriset tossut, joilla voisin söpöstellä tv:n edessä, ommellessa tai neuloessa.

  VastaaPoista