08 maaliskuuta, 2012

Kaksi uutta paria

Pienille tyttösille kaksi uutta tossuparia löytyy nyt kaupasta! Kokoina 24 ja 26. Lähipäivinä on tulossa lisää kokoja. Valmiiksi leikattuna nyt toinen pari kokoa 24, 25 ja 27. Uusista löytyy nyt kaikista liukuestepohja, muista, että myös kolmeen aiemmin valmistuneeseen pariin sen saa samaan hintaan!
Myös sisäpohjien mitat on ilmoituksissa. Valitse istuva koko, näissä tossuissa ei kannata ottaa kasvuvaraa mukaan, muuten ne tippuu jalasta. Kangas sitten tosiaan kasvaa jalan mukana yhden koon verran.


Aurinkoista Naisten Päivää kaikki armaat naiset! 


Two new pairs of slippers are now at my shop! Sizes 24 + 26. More slippers for little girlies are coming soon! Sizes 24, 25 and 27 are already cut and waiting for me to get sewing. All new kids slippers have non-slip soles! Please remember that you can have non-slip added to the three before-made pairs as well (no extra charge!). You will find inside sole lengths in the adds.  Please choose a perfectly fitting size! If you leave room for growing, they will fall off. The fabric does give in one size as the foot grows.

2 kommenttia:

  1. Tosi kauniita tossuja! Aivan ihania kankaita ja tosi ammattimaisesti tehdyt. Kurkkasin kauppaasi ja ihania tuotteita ovat kaikki!

    VastaaPoista
  2. Oi,oi,nää on niin söpöjä! Tykkään!!

    VastaaPoista