24 maaliskuuta, 2012

Hattu

Tänään matkaamme Espooseen pienen pojan 2-v synttäreille. Kova mietintä oli päällä, että mitä tekisin tällä kertaa kun pehmoleluja on sinne täältä matkannut aiemmin. Päädyin tällaiseen hattuun. Tämä on nyt toinen kappale, joka on toivottavasti sopiva. Ainakin meni sekä Niksun 2,5 v, että Islan kohta 5v päähän. Mitenhän onkin, että niillä on saman kokoinen pää.. :D


Today we are traveling to one cute little boys second birthday and i made him this hat as a present. I hope it fits. :)

4 kommenttia:

 1. Olen muuten huomannut, että myssyjä on tosi vaikea myydä netin kautta, kun mittaa on niin vaikea sanoa. Toiset tykkäävät tiukemmasta ja toiset haluavat, että kypärämyssy sopii väliin...

  Siinä mielessä nuo pehmot ovat niin helppoja!

  VastaaPoista
 2. Onpa se söpöskäinen :)

  VastaaPoista
 3. oiskohan tuo kaapotukselle sopiva, herralta puuttuu kevätpipo. Jos ei tule hyviä tarjouksia niin mä voin kehitellä jonkin vaihtistarjouksen. Mulla ois aika paljon marimekon värikkäitä tilkkuja, mutta miten musta tuntuu ettet ole kovin marimekko-ihminen? keksejäkin voin tarjota vaihtikseksi, tein just tosi hyviä a tosi lihottavia ;)

  VastaaPoista
 4. Nonna: Totta varmasti tuo. Harmi kun en tajunnu että teidän myyjäiset oli tänään. Kun oltiin muutenkin siellä Espoossa..

  Nuksu: Kiitos! :)

  Omm: Voidaan treffaa jossain ja koklaa sitä. Mut se siis ei oo ihan samanlainen ku toi, malli on, mut värit ei. Mittaa kuitenkin K:n pää. Jos on 48 cm tai yli niin sit on varmaan pieni. Tykkään mä Marimekon kankaista! Mulla niitä vaan on lähinnä verhoina ja pöydällä, mutta siis joo, kuulostaa hyvältä! Jatketaan juttuu spostilla. :)

  VastaaPoista