28 huhtikuuta, 2011

Kevyt kesähuppari

Ihanaa kun kevät on tullut ja vaatetusta on vihdoin päässyt keventämään! Aikaa ompeluun ei tosin meinaa millään riittää kaikkien kevät touhujen keskellä. Mutta ehkä sitten taas kun saa puutarhapalstahommat kuntoon malttaa jälleen huristella enemmän. :)

Tänään tein Islalle hupparin. Kangas on Eurokankaan palalaarilöytöjä. Vähän joustava, mutta samalla kevyt ja laskeutuva. Sopi kivasti tähän huppariin. Taskusta tuli vähän tökerö (reunat) mut eipä sitä juuri menossa huomaa, ja täytyihän aarteille joku paikka laittaa. Kengät on vielä vähän isot (ehkä hyvät syksyllä), mut Islan oli pakko saada ne jalkaan. :)
I love that the spring has finally arrived and we can say goodbye to our winter clothes! I the middle of our garden plot and other spring activities its a bit challenging to find time for sewing.

Today i managed to make this light summer hoodie for Isla. The edges of the pocket aren´t exactly perfect but it doesn´t matter that much. She had to have a place for treasures. The shoes are still a bit big for her but she still insisted to wear them. :)

3 kommenttia:

 1. Ihanan näköinen huppari. Mikä ja mistä tuo ihana merkki hihassa on?

  VastaaPoista
 2. Söpö huppari ja suloinen tyttö :-)

  VastaaPoista
 3. Kiitos Taija ja NorppaStiina. :)

  NS: Toi merkki on "virkattu" muffinssi. Etsystä oon senkin bongannut. Mulla on noita eri värisiä ja eri kuvilla (kaikki tilattu sieltä). Niillä saa must kivaa ilmettä vaatteeseen jos se on muuten simppeli.

  VastaaPoista