29 huhtikuuta, 2011

Ihanalle naapurille..

Mun ihana naapuri on autellut mua palstalla ja muutenkin on aina läsnä ja apuna ja kaikin puolin super ihku ja rakas ihminen. En tiiä miks aina sanon naapuriksi vaikka on oikeesti rakkaimpia ystäviäni ja poikani sylikummi. Jotenkin vaan kun ne tuolla yläkerrassa asustelee... No mut joo.
Kotiäidillä kun on rahat aina tiukilla niin mietin, että mitä sille keksisin kiitokseksi palstallariehumisavusta (taas kiva sanahirviö :). Tilasin tovi sitten hauskan japanilaisen kassikirjan Etsystä ja valkkasin sieltä kivan mallisen kauppakassin jonka ompelin pallokankaasta (huuto.net löytö). Oon myös luvannut jo iät ajat sitten tehdä pallonauhan (sama joka meilläkin näkyy joissain kuvissa) huopapalleroista ja päätin senkin vapun iloksi väsätä. Kassin onnistuin ruskistamaan silitysraudalla (en tajuu miten!??!) :D ja siihen oli pakko keksiä jotain päälle. Siksi siis käärmeen tapainen..

En lupaa pysyä vappua täältä poissa, mutta epäilen etten pariin päivään uusia juttuja päivittele, joten Iloista Vappua kaikille ihanille lukijoilleni!!! ♡

I had to thank my dearest friend and sweet neighbor who is always there for me, helping every way she can. One of the kindest and sweetest person i know. She has helped me with my garden plot lately and i wanted to thank her someway, so i crabbed this fun japanese bag book i ordered from Etsy a while ago and sew her this bag. I managed to burn it with my iron (whaaat????) :D hence the snake.. sort..of..

I also finally made her this felt pendant i promised long time ago.

I probably wont come here in couple days (no promises though ;) so happy Labor Day everyone!!!

1 kommentti:

  1. Kiva tuo pallonauha, pitääkin kokeilla joskus. Kassikin on aivan viehättävä. Hauskaa vappua!

    VastaaPoista