09 huhtikuuta, 2011

ARPAJAISVOITTO UUSIKSI!

En tiedä mikä on sopiva aika odotella voittajan yhteydenottoa, mutta pari viikkoa on musta ihan riittävästi. Koska voittajaksi nostettu Risuporo ei ottanut minuun yhteyttä, sai Isla nostaa tänään uuden voittajan kiposta. Tällaista tilannetta varten säästinkin kaikki lipukkeet, niin ei tarvinnut alkaa uudestaan niitä kirjoittelemaan. :)

Tänään onnetar suosi Sunnaa. Käytkös Sunna valitsemassa täältä mitä haluat ja ilmoitat mulle sekä valintasi, että osoitteesi sähköpostiini. Toivottavasti tällä kerralla yhteys löytyy. :)


Since the winner of my giveaway did not take contact,  Isla picked a new winner today and she is Sunna. Congratulations! I hope this time we finally get a closure to my giveaway. :)

3 kommenttia:

 1. En meinannut uskoa silmiäni, kun huomasin voittaneeni tässä arvonnassa. Jeee! Laitoin sulle heti meiliä:)

  VastaaPoista
 2. hei!!

  Täällä "mattimyöhänen".
  päädyin sinun blogiin "langat solmussa" kautta ,enkä pikku mielessänikään voinut kuvitella että voitan jotain.(aina olen kuvitellut että ne joilla omablogi vain voittaa...:)
  Mutta ei se mitään jos onneni ohi nukuin,nyt laitoin sinut "suosikkilistaani"

  Kirjoitteli :risuporo

  VastaaPoista
 3. No voi harmien harmi! :( Tänään juuri lähti Sunnalle voitto postin mukana menemään. Oon itsekin kyllä sellainen että osallistun arvontoihin ja sitten en muistakaan missä ne on ollut. Mutta jotenkin mäkin aina luotan siihen etten kuitenkaan mitään voita. :)

  Mutta tosiaan, nyt ehti voitto lähteä toisaalle. Kiitos kuitenkin suokkari-lisäyksestä! ;)

  VastaaPoista