12 elokuuta, 2012

Uusi pöytä ja lahjat

Mika toi meille eilen roskiksen kierrätysnurkasta jonkun vanhan sohvapöydän. Ensin pyörittelin silmiäni ja pyysin palauttamaan, mutta sitten tajusin, että sen voisikin laittaa partsille. Ollaan monesti mietitty, että siellä ois kiva syödä niin, että olis kunnon pöytäkin alla. Sinne se sitten päätyi. Järjestys ei ehkä ole pysyvä, mutta olkoon näin siihen asti ainakin, kun majakin on vielä pystyssä.

Laitoin äidiltä saamani retro-pöytäliinan siihen päälle ja ai että, kun tulikin söpö. Hirmu viihtyisä illalla kun on pimeää ja kynttilät palaa.

Lapset ei sitä nähneet illalla kun olivat jo nukkumassa. Aamulla sitten olikin riemu kun pääsivät sen ääreen aamupalalle. :)

Sain myös rakkailta naapureilta yhden vaahtomuovipatjan, kun tekivät muuttoa ja se sopi täydellisesti toisen patjan alle. Päälle laitoin taas vanhan pinniksen lakanan. Nyt on pyllyn allakin pehmeää. :D




Mika brought home this sofa-table from our recycling corner yesterday evening. At first i told him "NO WAY!", but when i gave it a small thought, i realized we could put it in our balcony. Many times we have talked how nice it would be to have a table where we could eat while we hang out there with (or without) friends. Well, now we got one.

I put this beautiful retro table cloth that i got from my mom over it and voila! It´s perfect. And so cozy in the evening when it gets dark and i can light all the candles.

I also got this small mattress from our beloved neighbors when they were moving. I put another one of my kids baby duvet cover on it and it fitted perfectly under the other mattress i have there. So now there´s a super soft little sofa there too.

♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

Lupasin myös kuvia läksiäislahjoista. Itseasiassa en ottanut kuvia lasten lahjoista, mutta niistä on ollut täällä kuvia ennen. Pieni prinsessa sai karhuhameen ja mun tekemän bambi-kaulakorun, sekä rannekorun. Pieni pojan murunen taas sai samasta kankaasta tehdyn lippiksen, kuin Niksun autolippiskin on tehty, vähän eri kuvioilla vaan, sekä nimellään varustetun rannekorun.

Mun rakas ystäväni sai alla olevat jutut. Maatuska-avaimenperän oon tehnyt joskus aikoja sitten, mutta jostain syystä en ole sitä lisännyt enää myyntiin sen jälkeen kun siirsin kauppani Taitomaasta pois. Se on tarpeellinen naiselle, joka jatkuvasti hävittää avaimensa. ;)

Löysin Tiimarista kahdella eurolla pahvisen valokuvakehysrimpsun. Laitoin siihen kuvia lapsista ja koirista, jotta pienet ystävät voivat sitten muistella heitä uudessa kotimaassaan. Nyyh.





I also promised some pics of the going-away gifts i made for our sweet neighbors. Actually i didn´t take any pics of the kids gifts, but the little princess got the bear skirt i showed here earlier and a bambi necklace  + a bracelet i made. The little guy got a cap made of the same car fabric that i made for Niila and a bracelet with his name on it.

My dear friend got these. The Babushka key fob i have made earlier but i think it´s just perfect for a woman who always loses her keys. ;)

I found this cardboard picture garland from Tiimari in just 2 euros - i filled it with the pics of the kids and our dogs, so the little friends can remember them in their new home country. :´(

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti