02 elokuuta, 2012

Prima Ballerina

Mulla oli pieni pala tätä Islan ihailemaa kangasta, josta riitti juuri hameeksi. Kassiakin mietin, mutta niitä meillä riittää, kuten kyllä hameitakin, mutta hameita käytetään enemmän. Kelpasiko selitys? ;)

Isla on ollut niin super reipas päiväkotiin tutustuja, että ajattelin palkita innokkuuden tällä hameella. Niksullekin mulla on paita suunnitteilla, kiva kangaskin siihen jo on, mutta oon tehnyt niin vähän poikien vaatteita, että se jotenkin aina antaa vähän odottaa itseään. Ei oo yhtä helppoa ryhtyä kuin mekkosiin ja hameisiin. 

Päiväkotiin tutustuminen on mennyt hyvin. Katsotaan oonko itse yhtä reipas maanantaina. Islan tämänhetkinen paras ystävä muuttaa ens viikolla Ruotsiin. Olivat katselemassa asuntoja viime viikolla ja Isla sai tuliaisiksi rannekorun. Liikuttavaa. Byhyy.
*****
Isla´s this moment best friend is moving to Sweden next week. They were there last week looking for houses and Isla got this bracelet as a gift. I´m so sad for the little girls. And myself too. Buhuu.


I had a little piece of this fabric Isla loves. Just enough for a little skirt. I was thinking between a bag and a skirt, but the skirt won. We have bags.. honestly we have skirts more, but we use them more as well. 

Isla has been such a trouper in the daycare these first days. She can´t wait to get back (!). So i thought i´d reward her with this skirt. 
Niila has done really well too. I´m planning a cute shirt for him but i´ve done only few boys clothes, maybe that´s why it feels harder to begin with them.

Well, everything with daycare has gone well so far. We´ll see when monday comes if i´m as brave as my kids.

6 kommenttia:

 1. Hamonen on niin nätti! Kuten tyttökin koruissansa :O)

  VastaaPoista
 2. Hieno idea hameessa! Ja en ihmettele, että kangas oli tytölle mieluinen :)

  VastaaPoista
 3. Ihana koru ja hame ja etenkin kaunis tyttö!

  Nuo kavereiden muuttoasiat on aika raskaita...Itselleni on ollut vaikeaa katsoa kun poika ikävöi kavereitaan, jotka muuttivat vain samassa kaupunginosassa, mutta joiden luo ei enää voi juosta tohveleissa ja kotiasussa pihan poikki.

  VastaaPoista
 4. Kaunis hame! Kiva tuo pikkukummari helmassa.
  Kaverien muutot ja omatkin muutot ovat kaverisuhteiden kannalta aina ikäviä. Nykyään tosin on yhteydenpito onneksi helpompaa kuin ennen.

  VastaaPoista
 5. Kun on söpö.. kun löytäs tuon kankaan tulis hametta ja pussukkaa lapsenlapselleni..

  VastaaPoista
 6. Onpa kiva idea hameen helmassa! Yksinkertaisella jutulla hamonen näyttää heti erityiseltä. Tosin tuo kangas jo itsessäänkin on hieno.

  VastaaPoista