18 elokuuta, 2012

Tuunailua ja duunailua

Mä oon etsiskellyt Islan koruille ym. roikkuville jotain kivaa naulakkoa, mutta en ole löytänyt mieleistä, tai sitten ne on olleet liian kalliita. Prismaan oli tullut nyt kaikkea kivaa puusta ja paperimassasta valmistettua, jotka voi itse maalata ja laittaa mieleisekseen. Ostin sitten puisen talonaulakon, jonka maalasin ja koristelin leikkaa-liimaa tyylillä kankailla.

Isla halusi paperimassa-lehmän jonka otti tänään projektikseen. Kesken se vielä jäi.. Saa nähdä minkälaiseksi muodostuu. :)

Ikeasta kotiutui meille reilu viikko sitten "prinsessa-harso" Islan sängyn päälle. Kauan ja hartaasti oli tätä toivottu. Aion sitäkin vielä vähän koristella, mutta toistaiseksi siihen on lentänyt vasta pari perhosta (Tiimari) ja timanttivalot kattoon.

Tiimarista löytyi myös ihanan värikkäät pienet räsymatot, jotka ompelin käsin keskeltä yhteen. Oli vähän hankalat erillään, kun ovat niin pienet ja liikkuvaiset (ja kyllä, meillä on AINA näin sotkuista). Nyt haaveilen isommista vastaavista, jotka voisin ommella yhteen yhdeksi isoksi matoksi. Ois aika hauska. :)

Islan satumaailma taideteos on myös ollut vailla kehyksiä jo reilun vuoden (miten voikin joskus olla niin vaikeeta..). Eilen sain vihdoin senkin kehyksiin ja seinälle.

Muutama uusi lukija on tänne tupsahtanut. Kivaa! Tervetuloa! :)I´ve been searching for a nice hanger for Isla´s necklaces etc. but i haven´t found the perfect one, or if i have - it´s been too expensive. From our local supermarket i found this wooden house-hanger which i painted and decorated with pictures i cut from my fabrics.

The kids wanted a cow made of paper mass. Isla started on that project today. We´ll see how it turns out. :)

About a week ago Isla got her long waited princess curtain above her bed. I´m still in the middle of decorating it, so far there´s only two butterflies and diamond lights there.

I also found these cute little colorful carpets for the kids room which i sewed together in the middle. They were pretty annoyingly moving everywhere before i did that (and yes, it´s always that messy here). I would actually love a big carpet made of many small ones. That would be pretty cool. Might happen in the future. :)

I finally put Isla´s fairytale world - art to frames and on the wall. That has been waiting over a year (how can some things sometimes be so hard to execute..)

Welcome Maartje! I´m very happy you joined!! :)


13 kommenttia:

 1. Ihania iloisia värejä!

  VastaaPoista
 2. Hei "ihanan sotkuista" ja ihania tuunailuja ja duunailuja! ;D

  VastaaPoista
 3. Ihana toi naulakko-ihailin yhessä nettikaupassa just tollasia pahvi ja paperimassajuttuja, jotka saavat mielen täyteen kaikkea luomisen vimmassa.Meiltäkin löytyy noita mattoja, vähänkös hyvä tuunausidea.

  VastaaPoista
 4. Ihana tommonen prinsessaverho :) Mäkin oon miettiny, mihin laittas kaikki korut, miehen tietsikka pöytä ei ehkä oo paras paikka :D

  VastaaPoista
 5. Ihana tuo verho! Meillä olis varmaan kanssa varma hitti. :) Ja tuo naulakko on ihana! Tuntuu, että tuollaisia kivoja naulakoita on mutta ne on aina hurjan kalliita. Ja niille olis kyllä käyttöä, kun meilläkin noita koruja riittää. :) Niin äidillä kuin tyttärelläkin. ;)

  VastaaPoista

 6. Kivan naulakon olet värkännyt. Meilläkin olisi tarvetta vastaavalle. Mutta tuo pöllökassi, oi miten ihana se on! Oletko itse ommellut?

  Saija

  VastaaPoista
 7. Mahtavia tuunailuja! Naulakko on tosi söötti!

  VastaaPoista
 8. lovely!its soo cute. Have you made the bag for isla too? Im so jealous of you talent sweeite!

  VastaaPoista
 9. Kiitos kaikille kommenteista! En oo tehnyt pöllökassia itse (vaikka voisi tuollaisia hyvin tehdäkin :). Se on Accessorize kaupasta ostettu.

  Catrin: No i haven´t made it myself, but something like that would be fun to do. I bought it from Accessorize, maybe they have those in Sweden as well? Love you! :)

  VastaaPoista
 10. Iloinen naulakko ja muutenkin lastenhuoneessa iloinen meininki :)

  VastaaPoista
 11. Ihana naulakko! Ja muutenkin:-)

  VastaaPoista
 12. Tosi kivalta näyttää! Kyllä sitä saa elämä näkyä myös blogin kuvissa.

  VastaaPoista
 13. ye si sure you could make it as good!:)try!Yes we have that shop here too!:)They got some cuper cute things right now!love you and miss you!

  VastaaPoista