03 elokuuta, 2012

Itselle

Tein tänään itselleni uudet tossut toimistoon. Lempikankaastani. En kuitenkaan halua olla siellä kengät jalassa, joten miksipä en käyttäisi tossujani. Tein myös kangaskorun muistuttamaan, että pitäisin mielen iloisena. Mulla on nyt ihan positiivinen fiilis. Pahin ahdistus on ohi, koska päiväkoti vaikuttaa niin hyvältä ja alku on mennyt melko helposti.

Tomaatitkin alkaa vihdoin punertaa. :)

Luulen, etten jaksa hirveesti enää tehdä myyntiin juttuja kun työt alkaa. En kyllä toki tiedä. Toivon, että jaksan.
Joka tapauksessa, onko siellä jollain tarvetta/toivetta saada tossut toimistoon tai kotiin? Otan kolme tilausta vastaan. Malleja on kolme. Perusmalli (mitä tein ihan alunperin) maksaa 20 e. Remmitossut ja nämä "japanitossut" maksavat 26 e. Pk: t parille kuin parille 1 e.

Jos kiinnostaa, laita sähköpostia. Teen ekat kolme tilausta. Jos teet tilauksen tämän viikonlopun aikana, teen ne myös heti. Töiden alettua, saattaa toimitusaika vähän venyä.

EDIT: Kaikki kolme tilausta on tehty. Kiitos nopeille ja kiinnostuneille! :)

Iloista viikonloppua ihan jokaiselle! Erityisvoimia ja tsemppiä Jennille! Tiedän niin hyvin sun tunteet. Kaikki menee varmasti ihan hyvin. Sitä hoen itsellenikin. :)

I made myself a new pair of slippers for the office. I used my favorite fabric. I prefer not to wear my shoes there so why not use my indoor shoes. New shoes for the new beginning. I also made myself a fabric bracelet to remind me to stay happy. ;)
I´m feeling more positive now. Not so anxious anymore. The daycare seems like a really nice place and the kids have been so brave.

Even my tomatoes are starting to finally turn red. :)

Have a great and happy weekend y´all! 

2 kommenttia: