22 elokuuta, 2012

Flunssapäivänä

on onnea kun postitoimistoon on saapunut kiva toimitus. Tilasin nää ylisöpöt eläinmaatuskat täältä. Siellä on vaikka mitä muutakin ihanaa. ;)



Happea on vähän haettava vaikka olo onkin heikko (Islalla enemmänkin, mulla vaan vähän). Käytiin myös palstalla hakemassa sato talteen. Jäi sinne vielä syysperunoita maahan ja porkkanoita, joita en saanut irti. Pitää vissiin lapioida ne sieltä ens kerralla. Yksi jättimäinen kesäkurpitsa meni suoraan naapurille. Nämä tuli kotiin, mutta ainakin yksi näistäkin menee vielä toiselle naapurille. Alla oleva ihana keltakukkainen retrokangas on huuto.net löytö, joka myös saapui tänään postitse.


Sydämiä on napsuteltu uusia rimpsuja varten. Josko huomenna jaksaisi vaikka vähän ommella.

Tervetuloa uudet lukijat!





































Isla has a flu. So we stayed home today and since we had to get some air, it was a lucky coinsidence that a mail order had arrived to the post office. I ordered these super cute animal matryoshkas from here.

We also stopped by at our plot to pick up all the onions, some potatoes and these gigantic and not so gigantic squashes. One of the giants went to a neighbor before i snapped the picture. Another one of those is going to another neighbor later this evening. The fabric under them is a recent retro-find from huuto.net. I think it´s beautiful.

I´ve also been snapping these colorful hearts for some new garlands. I hope i have some energy to sew something tomorrow.

Have a nice evening! :)

7 kommenttia:

 1. Onpa hauskat maatuskat! Ihanan erilaiset.
  Meilläkin pukkaa kesäkurpitsaa tänä vuonna kiitettävästi. Ei ehdi käyttää edes kaikkia, joten täälläkin on annettu lahjoituksia :)

  VastaaPoista
 2. "Sydämiä napsuteltu" ..kun en oikein ole askarteluimmeisiä, niin en tiedä kaikista värkeistä. Miten siis tuollaiset sydämet on napsuteltu? Tahtoo kans!

  VastaaPoista
 3. Voi sinua, kun löydät aina ihania kauppoja ja juttuja ja minä menen perässä tilailemaan. ;) Ihania! Ja ihanan näköisiä kesäkurpitsoja. Olin just tänään kasvisruokakurssilla, namskis! :)

  VastaaPoista
 4. Voi että miten söpö maatuska!

  VastaaPoista
 5. Mervi: Mä ostin ihan Tiimarista Fiskarsin kuvioleikkurin jolla niit voi tehdä. Kuvioita on erilaisia. Noita saksia kyllä saa varmasti kaikista askarteluliikkeistä ja varmaan isommista tavarataloistakin.

  NorppaStiina: Niin, eikös oo kauheeta.. ;D Tein ihania uunikasviksia oman maan sadosta ja parvekkeen tomaateista. Todellakin NAM! :)

  Peppi ja Nuksu: :)

  VastaaPoista
 6. Mä paistan kesäkurpitsaa pannulla melkein joka pvä - kun on nyt niin halpaa ja hyvää. Öliiviöljyä ja sormisuolaa. Namiskis!

  VastaaPoista
 7. Mahtavat maatuskat! Täytyypä tutustua tarkemmin...

  VastaaPoista