10 elokuuta, 2012

Little indians

Vapaapäivän kunniaksi lapset sai tänään inkkaripäähineet. Ehkä se oli myös jonkinnäköistä terapiaompelua mulle, sillä meidän rakkaat naapurit muutti tänään iltapäivällä Ruotsiin. Tunteet on ollut tänään pinnassa. Lapset ei onneksi ymmärrä surra samalla tavalla, koska eivät ehkä tajua tilanteen pysyvyyttä. Onneksi voidaan lähetellä kivaa postia rakkaille ystäville. Mutta, siitä lisää myöhemmin, mm. läksiäislahjakuvia. Tässä tämän illan intiaanit. :)
 

To celebrate my day off i made my kids these indian headbands today. It was also probably some kind of therapy sewing for me since our dear neighbors moved to Sweden today. Been feeling quite emotional today. I´m happy that the kids don´t understand the continuity of their loss as i do. Luckily we can still send them fun things by post. I´ll show you some going-away gifts that i made later.

Here are my this evenings little indians. :)

P.s. Catrin, i love you and miss you and your family!

9 kommenttia:

 1. Meilläkin oli inkkarit vauhdissa tänään pitkästä aikaa.Päähineet ei ollu ollenkaan noin hienot,ihan vaan kirppislöydöt,kaupan versiot joista jo muutama sulka puuttuu mutta tiipii oli kotitekoinen.Tein Unton 4-v synttäreille viime vuonna ja juhlien jälkeen on varmaan kymmenkunta kertaa ollut käytössä.Ihan hyvin oikeastaan,kokoaminen on sen verran kinkkistä etten ikinä itse ehdottele teltan esille ottamista.
  Toivottavasti uudetkin naapurit on mukavia ja vanhat ystävät ei onneksi kokonaan katoa,vielä te näette..

  VastaaPoista
 2. No jo on ihanat! Ja meidän kissatkin tykkäis:) Varmasti tulee iso ikävä, mutta onneksi Ruotsi on sen verran lähellä että sinne pääsee helposti reissaamaan. Ne matkat onkin sitten jotain ihan erityistä lapsille.

  VastaaPoista
 3. Mahtavat intiaanipäähineet!

  VastaaPoista
 4. Upeat inkkaripäähineet, ihanat värit! Meilläkin on yksi muuttosuru tässä, kyllä ikävä tulee! Vaikka tiedän, että nähdään ja pidetään yhteyttä. Toivotaan mukavia naapureita! Oli myös ihana lukea, että teillä on lähtenyt mukavasti käyntiin uusi arki! Meillä päikky alkaa vasta ensi viikolla, joten sen sujumista vielä jännitetään nuorimman puolesta etenkin.

  VastaaPoista
 5. Meilläkin rakkaat naapurit muuttivat "maailman ääriin". Inkerin hyvä pihakaveri ja hänen perheensä. Onneksi nyt on ihania kavereita perhepäivähoidossa.

  VastaaPoista
 6. Ihanan värikkäät!!!

  VastaaPoista
 7. Oli kiva lueskella onnellisen äipän tilitystä :) Elämä on ihanaa, pus!!

  VastaaPoista
 8. Tosi hienot inkkaripäähineet! Taidanpa tarvita itselleni samanlaisen kun lähden muuttamaan veljeä ruotsiin :)

  VastaaPoista