24 joulukuuta, 2011

Tunnelmallista joulua

ja kiitos teille jotka ootte olleet seurailemassa ja kommentoimassa mun ensimmäistä blogivuottani. ♥
Kiitän teitä vielä sillä lupaamallani arvonnalla, mutta ensin vetäydyn joulun viettoon. Meidän pienestä joukosta puuttuu tänä jouluna yksi tärkeä ihminen, joten joulun vietossa on erilainen vire kuin aina ennen, mutta olosuhteista riippumatta, toivon kaikille parasta mahdollista joulua! Nauttikaa rakkaistanne!I want to thank everyone who has been reading my blog and left comments this past year, that has been my first year as a blogger. As promised - i will thank you with some nice giveaway later, but first i will enjoy my christmas the best way that i can (with a somewhat heavy heart missing our late "cat-granny").

I wish you all a peaceful and good christmas. Enjoy your loved ones! ♥

8 kommenttia:

 1. Hyvää joulua teille myös <3

  Meillä myös yksi tärkeä henkilö uupuu joukosta ja haikein mielin tätä joulua vietetään. Ihan erilainen joulu nyt järjestettiin, omanlainen.

  VastaaPoista
 2. Hyvää Joulua koko perheelle! Nauti rakkaistasi :) On ollut ihanaa seurata sun blogia tän vuoden. Tää blogi on antanut niin paljon iloa sulle ja lukijoille. :)

  Marja

  VastaaPoista
 3. Kauniita kuvia! :)

  Mukavaa Tapaninpäivää!

  VastaaPoista
 4. Ihania kuvia :) On ollut ihanaa seurata tätä blogia!

  VastaaPoista
 5. Toivottavasti joulunaika oli teillä ihanaista! Täällä ollaan vielä vähän yöpuku-iltapäivään-suklaalla -kiitos tunnelmissa :) ja samaa rentoa menoa toivotellaan teille loppuvuodeksi 2011!

  Loistavaa Uutta Vuotta 2012!

  Terkuin Mia

  VastaaPoista
 6. Tämä blogi on mieluinen lukea ja heti ekalla käynnillä jäi mieleen jotenkin monesta muusta poikkeavana ja tyylikkäänä. Meillä ei haluttas arjen alkavan, nautittaan vielä.

  VastaaPoista
 7. Ihanan näköistä! Mukavaa loppuvuotta!

  VastaaPoista