07 joulukuuta, 2011

Joulumessut

Täytyyhän tästä vielä yksi oma postaus tehdä. :)

Messut oli ihan mahtava kokemus, kannatti kyllä ehdottomasti kokeilla. En ois ikinä osannut odottaa niin hyvää menestystä kuin mitä lopullinen myynti oli. Tossuja tein lopulta 40 paria ja vain kahdet jäi jäljelle. KIITOS kaikille jotka osallistuitte ja pysähdyitte moikkaamaan, tai ostitte mun tuotteita!!! Suosittelen kaikille "kotikäsityöläisille", jotka harkitsevat tuotteidensa myyntiä messuilla/myyjäisissä, mutta epäröivät osallistua - kokeilkaa! Se kannattaa! :)

Ainoa mikä harmittaa on se, etten kaiken väsymyksen ja hulinan keskellä kyennyt kunnolla juttelemaan kenenkään kanssa ja oikeastaan kaikki mun muistikuvatkin on hieman hämärän peitossa. Varsinkin Jenni. En siinä tilanteessa edes tajunnut kuka olit, vaikka muistan että sen kerroit. Kotona vasta rupesin miettimään, että ei kai se Jenni ollut SE Jenni. Että sen verran kasassa mun pää oli vikana päivänä. :D
Mutta toivottavasti nähdään vielä toistekin!

Mitään järkeviä kuvia sieltä en saanut, näissäkin on värit ja valo miten sattuu, mutta menkööt nyt. Haluaisin sanoa, että oon luonnossa edustavampi, mutta en edes välttämättä oo. :D

Terkut myös maailman parhaille vierustovereille! Mahtava porukka! Mahtava kokemus. Kaikkensa antanut olo. Tästä on hyvä jatkaa.

P.s. Yritän päästä vielä tällä viikolla ottamaan jäljelle jääneistä tuotteista kuvia ja lisäämään niitä uuteen verkkokauppaani. Jos vaikka yhden lepopäivän pitäisin. ;)The christmas fair was a huge success. My total sale completely surprised me and i´m so happy that i tried this and it went so well. Yay! To everyone who is at home doing their stuff, thinking about wether or not to participate in something like this - do it! It´s totally worth it! It´s so cool to see how people react to your work and when they like it - and even buy it - such a rush.

I didn´t get any decent pictures taken but here´s two bad ones. I would like to say i look better in real life, but i´m not even sure if i do. :D

I had amazing luck as well with my side mates. They were soooo fun to be with. They totally nailed this experience for me that will be unforgettable. I feel like i´ve given my everything. I´m so tired and so happy. It´s good to go on from here.

I will keep one day to rest and then (maybe a bit) slowly start to take pics of my leftover products and start adding them to my new Etsy-shop! :)

11 kommenttia:

 1. Hieno kuulla näin positiivisia uutisia!

  Minua mietityttää näissä "isommissa myyjäisissä" niiden suht korkea paikkavuokra. Meneekö koko tuotto tuohon vuokraan vai jääkö jotain "järkevää" käteenkin...

  VastaaPoista
 2. Oi mikä ihana värimaailma sinun messupöydässäsi!
  Ihana!

  VastaaPoista
 3. Nonna: Oli kyllä tosi positiivinen kokemus. :) Se on totta, että kun on monipäiväiset myyjäiset voi paikkavuokra olla aika kallis. Mun pöytä maksoi koko viideltä päivältä 220 e, mikä on jopa edullinen verrattuna vaikka Vanhaan, mutta ei toki ilmainen. Käteen jäi melkein saman verran kuin olisi ollut kuukauden toimistotöissä. ;) Että kyllä kannatti!

  KahviKaneli: Kiitos! Sä oot aina niin ihanan kannustava. :)

  VastaaPoista
 4. Mukava että saatiin messut pois alta. Odottelemme mielenkiinnolla uusia tossuja, jos löytyisi koossa 39, 35 ja 25 ;o)

  VastaaPoista
 5. Kiva kuulla, että tavara meni kaupan ja sai tuottoakin! Kaunis messupöytä! :)

  VastaaPoista
 6. Kaunis ja harkittu esillepano sulla on ollut. onnea vaan!

  VastaaPoista
 7. Loistavaa, loistavaa, loistavaa!

  Tästä saa nyt sitä tekemisen riemua ja jaksamista kaupan täyttämiseen!

  Ihanaa joulukuuta sinulle ja paljon terkkuja toiselta töittensä kanssa hikoilevalta (mutta hymyssä siun!) käsityöläiseltä!

  Mia

  VastaaPoista
 8. Hienosti ovat kyllä messut menneet - vau! Sinun ompeluksesi ovat olleet täällä blogissakin kyllä niiin sulosen ja hyvälaatuisen käsityön näköisiä, että en ihmettele! :)

  VastaaPoista
 9. Hienoa, että onnsituit! Onnittelut, voi kun asun näin kaukana. muuten olisin tullut tapaamaan sua!

  VastaaPoista
 10. Ikuinen vauvakuume: Jaahas jaahas.. :) Saapi nähdä mitä saan aikaiseksi. Voi kyllä olla, etten lasten tossuja ainakaan jouluksi ehdi kehitellä.

  Emmi ja Perhonen: Kiitos! :)

  Mia: No niinpä! Arvaa olinko villinä kun laskin kotona työn tuottamaa tulosta. :D Vaan eipä sillä, kyllähän sen eteen tuli rehkittyäkin. Nyt sen väsymyksen oikeastaan vasta huomaa, mutta eiköhän se into ja energia muutaman kunnon yön jälkeen taas palaa. :)
  Tuottoisaa ja iloista joulukuuta myös sulle ja koita välillä ottaa edes hetki lokoisammin. Sun työt on upeita, ja toivottavasti voitan sun arvonnassa. ;D

  Peppi: Kiitos kivoista sanoistasi! ♡

  Auli: Kiitos, oli kyllä mahtava ja kannustava kokemus. Mäkin oisin halunnut että oltais nähty!

  VastaaPoista
 11. Heissan! Kyllä vain, minä se olin, joka ihanan kauniita tuotteitasi kävin ihastelemassa ja pöllö -rintamerkki päätyi tyttäreni takkiin! Oli kiva nähdä livenä sinut ja tuotteesi, tosi hienoja ja mahtava kuulla, että palkkaakin jäi! Toivottavasti tavataan taas!

  VastaaPoista