19 joulukuuta, 2011

Pienen tytön tossut

Vieläkö muistatte nämä? No, eihän ne pikkuruiset tossut tietenkään mahtuneet kenenkään jalkaan, joten tehtävälistalla on ollut tehdä alakerran pienelle tytölle uudet tossukat. Joulumyyjäisten aiheuttaman kiireen takia näiden tossujen teko on koko ajan lykkääntynyt, mutta eilen vihdoin saatoin tehtävän loppuun ja pikku T-L sai tossunsa. :)

Muutaman kuvan räpsäisin pikaisesti ennen kuin kiiruhdin alas ennen pienten nukkumaanmenoa.

Tehtäviä vielä riittää (mm. joululahjat..), mutta harkinnassa on tehdä muutama pikkutytön tossupari kokeeksi myyntiin. Jos kysyntää riittää, niin niitä saattaa tulla jatkossa myös pieniä eriä myyntiin, kuten aikuistenkin tossuja.

Muutama uusi lukijakin on tänne ilokseni taas löytänyt. Tervetuloa!! =)

Still remember these? Well, the teeny tiny slippers didn´t fit, as i feared. So ever since then it´s been on my to-do list to make that little girl downstairs a new pair of her own. All the ruckus that was going on with the christmas fair pushed this project further and further - but yesterday i finally got around to it, and  so the little cutie got her slippers. :)

After finishing i had to hurry downstairs before the little ones went to sleep, but i did manage to take a couple of snaps.

I still have lots to do on my list (like few christmas presents..) but maybe in the near future i´ll do a few little girls slippers for sale, just to try out if anyone´s interested.

A warm welcome to my couple new readers! =)

5 kommenttia:

 1. Voi miten söpöt Puna-Hilkkatossut

  VastaaPoista
 2. Tosi kivan näköiset! Mä olisin ehkä kiinnostunut tossuista kummitytölleni joululahjaksi, mutta tuskin enää ehdit ennen joulua tekemään... Täytyy muistaa idea vastaisuuden varalta. Minkä hintaisia tossut on?

  -Johanna

  VastaaPoista
 3. Nämä on kyllä aivan ihanat.
  Onko tämmöisellä samalla mallilla myös aikuisen kokoja? Tai 36-37 kokoja?

  VastaaPoista
 4. Sude: on aika hellyttävä kangas munkin mielestä. Japanista, tietysti. :)

  Ragamuffin: Juu nyt ei kyllä enää pysty ottaa ennen joulua-tilauksia. Hyvä jos saan tähän mennessä tilatut valmiiksi. ;) Hinnasta en vielä tiedä, mutta jotain 20-30 välillä, max. 25. Pysyttele kuulolla. :)

  KahviKaneli: Onhan mulla tietty suunnitteilla vaikka mitä, mutta mitään en uskalla luvata, kun oon niin rönsyilevä näiden mun juttujeni kanssa. =)
  En oo tosta kuminauhajutusta muutenkaan ihan varma. Nappi-idea on söpö, mutta toteutus haasteellinen, kun kuminauhan pitää olla just sopiva jalkaan kuin jalkaan. Se on lastenkin mallissa hankalaa jos ei pääse testaamaan jokaista paria. Mutta katsotaan mitä saan kehiteltyä. ;)

  VastaaPoista
 5. ihanat, jokaista yksityiskohtaa myöden :)

  VastaaPoista