16 joulukuuta, 2011

Päivityksiä kauppaan :)

Tänään rupesin ahkeraksi ja kuvailin markkinoilta jääneitä tuotteita vihdoin kauppaan lisättäviksi. Pienet kolikko/korttipussukat ja Talopussukat on nyt lisätty myyntiin. Vakaa aikomus on lisätä loputkin tuotteet tulevan viikonlopun aikana Etsyyn katseltaviksi, mutta koska edelleen 8 paria tossuja on työn alla, en uskalla luvata mitään. :)

Tässä muutama makupala:
Today i got busy and started taking pictures of my products for Etsy. Small coin/card pouches and House pouches are now available at my store. My plan is to get the rest of the "leftovers" from the fair there too during the upcoming weekend - but no promises though, since i still have 8 pairs of slippers to do as well. :)

Here are some treats of the lot i added today.

3 kommenttia:

 1. Are you hardworking, very beautiful coin.

  VastaaPoista
 2. Olenkin odottanut jo seuraavaa postaustasi :o)
  Pussukat ovat kovin suloiset! Suorastaan syötävän ihanat! Kangas + pussukan malli kohdallaan. Suosikkejani noista esittelemistäsi ovat tuo ruskea sienikankainen ja tuo toinen sienikuviollinen!

  VastaaPoista
 3. Cinciarella: Thank you for your comment. I guess i am pretty hardworking, even though at the moment i´m trying to not to be. :)

  KahviKaneli: Kiva että kaipailit. :) Sienikankaat on kyllä aika ihania. Oli myös sinipohjainen, mutta se meni messuilla.

  VastaaPoista