05 joulukuuta, 2011

Pikainen tiedotus!

Messumeno on hurjaa ja töitä tulee paiskittua vähintään 18 tuntia vuorokaudessa, mutta eipä se haittaa. Kauppa on käynyt yllättävän hyvin ja melkein kaikki tossutkin on loppuunmyyty. Siihen liittyen ilmoitankin, että jos haluat tossut itsellesi, niin kannattaa tulla huomenna mahdollisimman ajoissa messuille (alkaa klo 10) hakemaan oma parisi. Aion (ainakin kovasti yritän) tänä iltana/yönä ommella vielä kuusi paria lisää jos suinkin jaksan. Silloin kokoja olisi 2 kpl 36/37, 3 kpl 38/39 ja 4 kpl 39/40. Tällä hetkellä jäljellä on vain 3 paria 39/40 tossua. Ja jos olet mun lukija, varsinkin kommentoiva lukija, jonka saattaisin tunnistaa nimimerkistä, niin kerro kun nähdään. Olisi tosi hauska nähdä! :)

Kiitti vielä Lindalle jatkokaupoista, oli kiva kun kerroit että ollaan tehty tossukauppoja ennenkin! =)

6 kommenttia:

 1. Onnittelut ! Kyllähän hyvä tavara kaupaksi käy.

  VastaaPoista
 2. Oi kuinka mielelläni olisin tullut sinne messuille ja moikkaamankin mutta ollaan juuri mummolassa käymässä. Mukavaa messupäivää!

  VastaaPoista
 3. Damn. me ei ehitä. mutta mä ostan sulta tossut myöhemmin, kun saat hetken rauhoituttua joulutohinoilta. Laitoin sun kissat blogiini, mut en huomannut tota myyjäisjuttua sanoa :(

  VastaaPoista
 4. Ihana kuulla, että kauppa käy! Tsemppiä loppurutistukseen!

  VastaaPoista
 5. Onnea hyvin käyvän kaupasta, mutta älä nyt vain koko ajan töitä paiski, nauti välillä joulutunnelmastakin! :) Mukavaa messupäivää ja itsenäisyyspäivää!

  VastaaPoista
 6. Jee, hyvältä kuulostaa. Hyvä tavara liikkuu ja hinnatkin on ilmeisesti kohdillaan;)Meilläkin on nyt kaikkea ollut, etten ole kerennyt tulemaan.

  VastaaPoista