01 joulukuuta, 2011

Messuvalmisteluja

Vielä yksi postaus ennen messuja ja sitten matka jatkuu pankkiin vaihtorahoja hakemaan. Kaikille kiinnostuneille jo lieneekin selvää, mutta Naisten joulumessut Wanhassa Satamassa Katajanokalla alkaa siis huomenna klo 10!! Suora linkki messujen omille sivuille löytyy mun sivupalkista oikealta.

Mulla oli haaveissa saada jotkut kivat "käyntikortit" mukaan ja ehkä myös hintalappuja tuotteille. Puuhastelin sitten yhden myöhäisillan koneella ja eilen Mika hoiti paperit kotiin. Hintalappuja jonkin verran eilen jo leikkelinkin ja kiinnitin osaan kissoista, mutta paljon on vielä leikattavaa. Ja tietty vielä minä hankala halusin kaikki palloina, ettei sen leikkaamisen kanssa pääsis liian helpolla. ;)


Eilen kun Isla oli kerhossa, kävin Niksun kanssa hakemassa vähän tavaraa messuille. Ihana valkoinen paperinarukori on Indiskasta, mutta siihen ei kaikki kissat mahdukaan vaikka se oli niille tarkoitettu. Pienet pyöreät myös sieltä.
Tänään on messualueella rakennuspäivä ja suuntaan sinne sitten illaksi. Saapi nähdä mitä saan aikaiseksi.
Haluisin mennä tänään ajoissa nukkumaan, mutta en taida siinä onnistua. Leikkaamista, pakkailua, hinnoittelua ja vielä ne kolmet tossut..


Sen kyllä sanon, että jos joskus vielä messuille osallistun, niin hitsi vie teen sen päätöksen ja ilmoittautumisen ajoissa. Tässä tahdissa ei kyllä oo ollut mitään järkeä.

Tossuja tuleekin nyt sitten 34 paria mukaan, yhteen pariin kun olin leikannut kaksi samanlaista pohjallista ja huomasin sen vasta kun tossut oli kasassa. Grrr... Koska kokoja on 36-40, niin otan messuilla muutaman tilauksen vastaan, jos tarvetta on esim. 41 koon tossuille (tai jos tossut loppuu kesken). Tilauksia otan max. 10, sillä en halua enää stressailla ompeluksista ennen joulua. Niiden kymmenen parin lupaan ehtivän joulukuusen alle. :)


I have to run to the bank to get some change for the christmas fair that begins tomorrow. But please use google translator if you are interested  of what´s written here. Nothing very important.. ;)

3 kommenttia:

 1. Tiedän tunteen tuosta järjettömästä kiireestä. Muista käyntikortit, jos ei mene kaupaksi, niin saat ainakin mainosta! Ihanilta näyttää kaikki ja laatikot ja muut. En tiedä vielä pääsenkö ite tulemaan, mutta nyin hihasta, jos tulen;)

  VastaaPoista
 2. Tuu ihmeessä nykimään jos pääset tulemaan. Olisi hauska tavata! :)

  VastaaPoista
 3. Hirmuisesti onnea messuiluun, harmittaa ihan melko runsaasti ;) että tulen ENSI VIIKONLOPUKSI Helsinkiin... Mutta laitahan kuvia meille nähtäväksi jos myynnin tuiskeelta kerkiät räpsiä!

  Iloisin terkuin Mia

  VastaaPoista