22 syyskuuta, 2016

Uurastusta messuja varten

Tämä viikko on sujahtanut taas niin etten ole edes tajunnut ajan kulua. Tekemistä riittäisi vaikka kolmelle jakaa, mutta sen sijaan olen täällä uurastanut aamusta iltaan, ihan ittekseni. Todellista yksityisyrittäjyyttä! :D

Verkkokaupassahan on tilkku-osasto huutanut tyhjyyttä alusta saakka, kun tilkkupussien kasaaminen on aina vaan jäänyt muiden hommien jalkoihin. Tänään kuitenkin otin ryhtiliikkeen sen suhteen ja olenkin pakkaillut ihania tilkkupusseja Libertyistä, Art Gallerysta ja muistakin kankaista. Myös skräppääjille löytyy omat pikkupussit.
Sen lisäksi kävin läpi nauhavarastojani ja kasasin sieltäkin itselleni tarpeettoman pituisia pätkiä söpöihin pikku pusseihin askartelijoille ja ompelijoille, jotka niitä eivät niin pitkiä pätkiä tarvitse.

Myös nappeja tulee pieni, mutta sitäkin söpömpi valikoima messuille myyntiin. Nyt siis jos koskaan kannattaa tulla sinne B-saliin ja paikalle 10 mua moikkaamaan ja tekemään löytöjä! :)

Voin myös leikata kangasta tilauksesta ja ottaa messuille mukaan jos haluat säästää postikulut. Siinä tapauksessa laita mulle mahd. pian sähköpostia jotta ehdin laskuttaa ja leikata kankaan valmiiksi lauantaille tai sunnuntaille. Leikkaan kankaan vasta, kun maksu näkyy tilillä/kuittikopio on toimitettu sähköpostiin.

TERVETULOA!! ♥♥This upcoming weekend i´ll take part in Helsinki´s big Craft Fair "Helsingin Kädentaitomessut". I will be at hall B on a place 10. So if you´re in Helsinki, WELCOME! Today i´ve packed some scraps for sale as well as cute ribbons and buttons and i will be taking them all with me. All things pretty at my spot! 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti