09 syyskuuta, 2016

Tarra-ale ja Bohemian collection

Ensiksi vinkki kaikille askartelijoille, lasten vanhemmille, plannerin täyttäjille ja kirjeiden kirjoittajille. VAIN TÄNÄÄN on kaikki suloiset tarrat kaupassani -20% alessa, joten sinne vaan klikkailemaan ihanuuksia koriin! :)

Sitten päästään uuteen Bohemian mallistooni. Ensimmäiset pienet kukkarot on nyt päivitetty kauppaan. Pussukat on tehty upeista etnisistä kudotuista ja painetuista kankaista ja jokaisen sisällä on jämäkkä vaalea puuvilla-pellavavuori. Pussukkaan saat kaikki tärkeät pienet tavarat talteen, samoin kuin kolikot ja kortit. Bohemian mallistot tulevat olemaan pieniä uniikkieriä, joten toimi nopsaan jotta saat oman suosikkisi talteen!

P.s. Huomenna verkkokauppani on suljettuna aamusta iltapäivään saakka, kun olen Syysmarkkinoilla myymässä. Ajattelin, että se lienee helpoin tapa päivittää verkkokaupan varasto ajan tasalle eikä päällekkäisyyksiä/unohduksia tule niin helposti. Heti illalla verkkokauppa on jälleen toiminnassa päivitetyin varastosaldoin. :)

Mukavaa päivää!
My new Bohemian collection is now available at my shop! These small pouches are the first items and the collection will continue with different products.

Have a sweet day!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti