07 syyskuuta, 2016

Liberty-protoja (lastenvaatteita) myynnissä edullisesti!

Myyn kolme Libertyn  kankaista valmistamaani lasten vaatetta, jotka on ommeltu protoiksi (mallikappale). KAIKKI VAATTEET OVAT KOKOA 122/128 CM! Housujen hinta tilauksesta on normaalisti tässä koossa 55 e ja hameen 60 e. Myyn protot yksityishenkilönä.

Pahoittelut ruttuisista kuvista, jotka on otettu aamun kiireessä. Kaikki vaatteet silitystä vailla valmiit käyttöön.

Laita minulle sähköpostia, mikäli haluat ostaa jonkun näistä mallikappaleista. Kaikki vaatteet on tehty alunperin myyntimielessä, joten työnjälki on siistiä! :)


Poppy/Karter "kaksikerroksinen" hame pehmotähdellä pesty pariin kertaan, muuten uudenveroinen. Hinta 30 e (sis. postikulut).
Siniset Bellis lökähousut ovat täysin uudet, käyttämättömät ja pesemättömät. Housut ovat pitkäikäiset oikein huollettuina. Kuvassa 134 cm pitkän tytön päällä, eli housujen kuuluu olla lökäpöksyt, mutta menevät vielä tässäkin koossa, suosittelen silti ostamaan 128 cm kokoiselle. Hinta 35 e (sis. postikulut). MYYTY!
Phoebe lökähousut on pesty pariin kertaan, muuten uudenveroiset. Hinta 30 e (sis. postikulut).Tilaustyönä toteutetuista housuista tällä mallilla löytyy lisäkuvia TÄÄLTÄ Emilian blogista ja Niinan blogista useammastakin edelliskesän postauksesta, mutta mm. TÄÄLTÄ.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti