30 syyskuuta, 2016

Uudessa mekossa Pompin kutsuille

Tein tämän ihanan mekon Mekkotehtaan uusimman kirjan "koulutyttöjen tyyliin" Line-kaavalla ja siitä tuli heti meidän kummankin lemppari. Mekko oli todella yksinkertainen ja nopea ommella ja malli on tosi kaunis, etenkin kun tykkää vähän japanilaistyylisistä vaatteista. ;)

Kankaana käytin uutta Libertyä, harmaata Pollen -kangasta. Tällä kaavalla tehdään kyllä vielä ainakin yksi, jos ei kaksikin mekkoa. Tai kuka niitä nyt laskee.

Huivi on myös vasta ommeltu, samoin kuin ruskea keinomokkainen laukku, jonka tytär suunnitteli ja tilasi itselleen.

Näillä vermeillä pyöräiltiin myös tänä iltana Niinan luokse, jossa oli Pomp de Lux kutsut ja siellä pihalla tuli nämä kuvatkin räpsittyä. Ilta oli mukava ja tunnelmallinen ja miljöö nyt ei kauniimpi voisi ollakaan. Sorruin vaan yhteen mustaan neuletakkiin Islalle, mitään ei pitänyt ostaa, mutta se oli aika täydellinen. Tulikin mieleen, että ehkä munkin pitäisi alkaa pitää Liberty-kutsuja. Hieman vitsillä ton tähän kirjoitin, mutta ei itse asiassa edes ihan pöllö idea, vai onko?

I made this pretty dress using Line pattern from the newest Mekkotehdas sewing book. We both love it! It was super easy and fast to sew and seems to be very comfy as well. Fabric is one of my new Liberty´s - Pollen Grey. The scarf is also made by myself and so is the small shoulder bag she actually designed and ordered me to make.

This evening was spent at Niina´s place where she had Pomp de Lux -kids wear party. Very cozy and lovely evening. I wasn´t supposed to buy anything and almost succeeded.. only one black cardigan got ordered for my girl but just because it was kinda perfect. :D

2 kommenttia:

  1. Kaunis mekko! Kävinkin jo ihailemassa uusia kankaita sivuillasi :). Minä jos asuisin lähempänä niin tulisin kyllä mielelläni Liberty-kutsuille :). Olen itse asiassa miettinyt samaa joskus, että miksei esim. suomalaiset trikoovalmistajat voi myydä myös kankaitaan esittely periaatteella, tyyliin Pompin ja Me and I vaatteet. Olis vaan mallipatkät kankaista ja vaikka jotain esimerkkijuttuja. Sitten vois tilata kangasta edustajalta :). Itselle kun se kankaiden hypistely, kuvioiden koon ja värisävyjen näkeminen luonnossa on ainakin aika tärkeätä :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Krista! :) Voisi ajatella, että jossain vaiheessa kangaskutsutkin alkavat yleistyä, toivotaan ainakin! Itse pidän tämän ajatuksen ainakin mielessä, vaikken nyt heti sitä lähdekään toteuttamaan. Mä osallistuisin kyllä myös, jos jollain olisi ihania kankaita myynnissä ja sellaiset pitäisi! :)

    VastaaPoista