17 helmikuuta, 2015

Kotona räpsittyä, höpinän kera

Niin se meni ystävänpäiväkin. Tajusin vasta seuraavana päivänä, että tein juuri silloin kirja-arvostelun, ja unohdin toivottaa teille hyvää ystävänpäivää. Olipas ajattelematonta. Hyvää ystävänpäivää siis jälkikäteen te kaikki siellä, jotka blogiani seuraatte! Toivottavasti se meni kivasti. Tervetuloa myös uudet lukijat!!

Meille tuli mummi käymään kissasukkien ja suklaiden kera, osalle ystävistä vietiin kortit ja osalle ne vielä odottaa hiihtoloman jälkeistä näkemistä. Isla teki mummille hiiren. Aiemmin koulussa tehty hieno pehmo-orava komeilee hyllyn päällä.









Työpöydällä on erilaisia kokeiluja. Sisukset on sekaisin jännityksestä - hyvästä ja pahasta, kun ei tiedä mitä tulevaisuus tuo tullessaan. Muiden päätösten odottaminen ei ole se mukavin ajanviete. Voisko joku vaan heilauttaa taikasauvaa ja kertoa mitä tapahtuu seuraavan vuoden sisällä? Tai ehkä ei sittenkään, jääköön nähtäväksi (ja tehtäväksi) mielummin.

P.s. Te, joilla on hyvä ja kannustava tukiverkosto ympärillänne, olkaa oikeasti kiitollisia siitä! Se on (olisi) kultaakin arvokkaampi. Onneks mulla on sentään tää oma pieni kolmen hengen joukko kotona ja kourallinen ihania ystäviä tukena. 


Mitä teille kuuluu? Ihan mitä vaan, sanokaa jotain. Kertokaa vaikka säästä, tai siitä mitä tapahtui eilen. Ois kiva kuulla teidänkin ääni, jotka ette yleensä kommentoi. 

Ai niin, hyvää laskiaistiistaita ja hiihtolomaa myös! Meillä leivotaan tänään pullia ja niitä myös syödään sitten sillä hillolla ja kermiksellä luvan kanssa mahat täyteen. Meneekö teillä hillolla, vai mantelimassalla mielummin?

■▲▼◆

Random pictures and rambling about the future. Nothing that special really. Except my late Valentine´s wishes for all of you out there. ♥ 

22 kommenttia:

  1. Moikka ja hyvää myöhäistä ystävänpäivää!

    Tää oli ensimmäinen postaus minkä siulta näin, mutta pakko oli jo ihan sen perusteella alkaa seuraamaan. Ihanan värikkäitä kuvia!
    Onko tänään laskiaistiistai? Asun itse Kööpenhaminassa niin nämä Suomen juhlapäivät ovat vähän hakusessa :D Pitääkin ostaa pullia ja hilloa ja kermavaahtoa! Meillä on sellanen uuni missä ei voi tehdä mitään ilman, että se palaa niin pitää tyytyä valmiiseen..

    Hyvää laskiaistiistaita sinulle ja perheellesi, odottelen täällä jo tulevia postauksiasi! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Mari! Kiitos kivoista sanoistasi ja olen iloinen, että päätit jäädä seurailemaan. :) Kööpenhamina on ihana paikka! Onnekas kun asut siellä!

      Poista
  2. Hiihtoloman vietossa täälläkin ollaan:) mitä ihania pupu kankaita kuvassa, meidän perheen tytöt on niin pupu faneja. Niin laskiasipullat pitää syödä ehdottomasti kerman ja hillon kanssa! Mukavaa lomaa teille:).

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa Hanna! Toivottavasti teillä on ollut kiva lomaviikko! Vielä ehtii hetken nauttia. :) Puput on mun kankaalle maalaamia. Tulossa pieni Art Bunny - kokoelma myyntiin, toivottavasti jo tänään. :)

      Poista
  3. Ihania kuvia. Meillä ei juurikaan ole tukiverkkoa, ollaan minä ja viisivuotias tyttöni, sekä kolme karvaista kissaa :D. Onneksi äitini on kuitenkin olemassa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Jessika! Ymmärrän sun tilanteen, aika rankkaa välillä, mutta onneksi sullakin on sun tyttö ja kissat! Kiva kun jätit kommentin. <3

      Poista
  4. Ystävänpäivää voi viettää joka päivä:)! Tsemppiä Sinulle tulevan odotteluun.
    Lastenlasten kanssa vietettiin yhdistetty ystävänpäivä-laskiaisrieha jo lauantaina,ja tänään hoitolasten kanssa aamupäivä meni mäenlaskussa:D. Mepäs syötiinkin pannaria hillolla ja kermavaahdolla!
    -sirpa-

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. No niin voikin! :) Kiitos -sirpa-, odottelu on nyt ohi. Kerron siitä pian lisää. Kuulostaa loistavalta sun touhut pikkuisten kanssa!

      Poista
  5. Palautunut lukija täällä, hei! :) Vissiin pari vuotta pidin taukoa blogistasi, nyt maistuu taas! Käytiin katsomassa miehen siskon luona karitsoja ja kalkkujan tipuja ja kisuja ja pupuja, lapsi oli taas onnessaan. Enkä minäkään kyllä pahasti niitä pieniä, pehmoisia karitsoja katsonut. <3

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moi Nelly! Kiva että maistuu. ;) Mä oon varmaan myös aina yhtä ihastuksissani kaikkiin eläimiin, kuin lapsetkin. Onhan ne niin ihania! <3

      Poista
  6. Pullat kerman ja hillon kanssa ;-). Nova, mikä sinua nyt noin kovasti jännittää? Haluaisitko kertoa siitä tarkemmin, jos se helpottaisi odottamista? Kivaa Laskiaistiistaita.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sama. :) Odottelu on nyt ohi, vihdoin. Siitä lisää pian! :)

      Poista
  7. Mulla on ympärilläni perhe, joka tukee tällaisen lähes keski-ikäisen ihmisen uusia opiskeluja ja ura-kokeiluja, ja olen tästä mahdollisuudesta ja tuesta tosi onnellinen ja kiitollinen. Mutta kaikki jotka sen hypyn tuntemattomaan ovat tehneet, ovat myös lähes poikkeuksetta sanoneet sen olleen elämänsä parhaita päätöksiä. Sun oikealla polulla olemisesta ei ole epäilystäkään, anna palaa vaan ja usko tulevaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on niin hienoa ja tärkeetä ja ihanaa. Sulla on hyvä perhe. Mäkin oon alkanut arvostaa miestä ihan eri tavalla viime aikoina. Aika pitkälle sekin mun juttujen takia venyy.. Kiitos luottamisesta ja sydäntä lämmittävistä sanoista. Oot ihana (ja toivottavasti oikeassa)! <3

      Poista
  8. Tukiverkko on kyllä todella tärkeä. Minun mies on ulkomailla töissä kuukauden, joten kahden pienen kanssa yksin kotia pyörittäessä tulee kyllä tarpeeseen kaikki avunhetket ja ystävien kanssa vietetty aika myös, vaikka lapset olisivatkin mukana. (Onneksi olen sentään tottunut olemaan paljon yksin näiden kanssa miehen normaalien ylitöiden ja remppakiireidemme takia.)

    Iloinen ja värikäs meininki on tällä hetkellä erityisesti sydäntäni lähellä, menossa on oman kodinkin suhteen "rentoutus" ja "huvikumpumaisuuden lisäys" :D Samalla käsitöissäkin kokeilen uusia värejä ja väriyhdistelmiä tarkoituksellisesti vähän rajoja(ni) rikkoen. Tulee niin usein mätsättyä vähän liiankin tarkkaan, jolloin lopputulos on kyllä hieno, mutta joskus tylsä. Kiva katsella siis täältä blogistasi inspiroivia värikkäitä kuvia :) Onnea uusille urille!

    Ja laskiaispulla. Itse leivottu, vadelmahillolla ja kermavaahdolla sekä näiden päälle ripottelen mantelilastuja. Pullan päällä raesokeria. Eli vähän niinkö kaikki herkut mulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Oot niin oikeessa, se on tärkeä - ja sen huomaa etenkin silloin, kun se puuttuu ja sitä tarvitsisi. Iloinen ja värikäs meininki kuulostaa (yllättävää kyllä ;) aina hyvältä mun korviin. Ihanaa jos saat täältä inspistä! Kiitos kun jätit kommentin. :)

      Poista
  9. hyvä ystisPäläys! ja ainahan sun pläjäykset ilostuttaa!!

    VastaaPoista
  10. Hei Nova-ystäväin!

    Tänne kuuluu hyvää, aurinko paistaa ja kevät jo on mielessä! Sinulle kaikkea ihanaa, ja jaksamista ootteluun, hyviä päätöksiä pitää hautoa :) Vuoden päästä kattelet taakse ja olet hymy huulilla ihan että "vitsit mikä vuosi!" sanoisin... Aurinkoista helmikuun jatkoa, ja kuuluilemisiin!

    Terveisin Mia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Heippa ihana! Hyvä että kuuluu hyvää, nyt kuuluu jo mullekin, kun asiat on selkeytyneet. :) Jännityksellä ja innolla odotan, mitä tuleva vuosi tuo tullessaan! Kuulemisiin! Oot ihana! <3

      Poista
  11. Ihania nuo eläinmaatuskat tuolla hyllyn päällä! Mistä tuollaisia saa? Kivoja juttuja muutenkin nuo sun käsityöt, tilaan varmaan jossain vaiheessa jotain :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Moikka Sanna ja kiitos kivasta viestistäsi! Eläinmaatuskat on täältä: http://www.konglomerat.fi/. :)

      Poista