23 helmikuuta, 2015

Kukkapaita ja lippapipo

Lapsilla alkaa taas käymään vaatekerrasto pieneksi ja isompia tarvitaan tilalle. Innostuin yhtenä päivänä kaivelemaan kangasvarastoja ja sieltä löytyi joskus EK:n palalaarista ostamani ohut kukkacollege. Muokkasin paidan kaavan Ottobre-lehden paitakaavasta (jota en muista, mutta voin kaivaa numeron esille, jos joku haluaa) ja siitä tuli just sellainen kuin halusinkin - haluaisin itsellenikin.

Pöllö ja puu on silitettäviä merkkejä, jotka olen löytänyt Tingeling Leksaker - kaupasta. Ihana kauppa muuten!

Parissa kuvassa näkyvä olkalaukku on ystävänpäivälahja mun kaverille, jonka päätin ympätä näihin samoihin kuviin. Islan päässä näkyvä lippis taas on tehty Noshin Lippapipo -kaavalla. Niksulle tein samanlaisen, mutta pääkallokankaasta. Yritän sen saada myös tulevaisuudessa johonkin kuvaan. Jostain syystä mun malleja ei enää niin kiinnosta mun kuvailut.. ;) Etenkään Niilaa.


I made this flower college for Isla the other day. The owl and tree are iron-on patches that i got from Tingeling toy store. Love that store by the way!

I made the bag for my friend as a Valentine´s gift and the hat is made by using Nosh´s pattern that is downloadable HERE.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti