12 kesäkuuta, 2014

Majajuttu

Samalla kun näitä päätöksiä nyt syntyy, esim. ottaa pupu jne.. Niin päätin nyt myös lopettaa lastenblogini "roikottamisen", koska mulla vaan ei millään riitä aikaa ja energiaa sen laadukkaaseen ylläpitämiseen. Harmittaa vähän, mutta jääpä turha murehtiminen sen päivittämisestä pois. Ehkä aika ei ollut vielä valmis. Tai sitten mä, tai joku.

Tämän vuoksi nyt siirränkin mun ja Niinan vanhan Majajutun tänne blogiin, ettei mene kuvat hukkaan. Juttu siis on viime vuodelta ja siirrän sen vaan teksteineen tänne.

Yhtenä iltana treffattiin Niinan kanssa ompelukoneiden, pizzan ja kuohuvan kera, molemmilla isot kasat kankaita mukana. Koko ilta syötiin, juotiin, naurettiin, avauduttiin ja ommeltiin ja lopputulos oli muutama pieni tyyny, yksi iso lattiatyyny, sekä isoimpana juttuna kangasmaja lapsille.

Seuraavana päivänä reissasin tyttöni kanssa Niinan upeaan taloon napsimaan kuvia meidän aikaansaannoksista ja tässä tulos. Tytöillä oli hauskaa ja me nautittiin lopputuloksesta myös.

Niina ompeli ison lattiatyynyn, mä ompelin pienet pyöreät tyynyt, sekä majan (joka oli Niinan idea ja suunniteltiin se yhdessä).
Tytöillä on molemmilla Mekkotehtaan mekot päällä. Islan rusetti ja tossut on mun tekemät.

Kaikki kuvat on mun kamerasta.

P.s. Nyt kun katson näitä kuvia niin näyttää aika kököiltä. Vaan on ne silti aika kivoja. :) 
This story is old and was originally at my kids blog but now that i am making decicions (like let´s get a rabbit) i also decided to take down my other blog Bee and Bambi. This has been coming.. I have realized a while ago that i just don´t have the time and energy to update two blogs and maintain the quality in both, so from now on i will only focus on this one.

This posting is from last year and transported straight as it was from my kids blog. 

 Me and my friend Niina got together one evening with our sewing machines, homemade pizza, some sparkling and a whole lot of fabric. It took a few hours and a lot of laugh, opening hearts and scratching our heads to end up with several small pillows, one big floor pillow and this fun hideaway for our kids.

The next day me and my girl travelled to Niina´s gorgeous house and we took some photos of our girls and these pretties we had done. All of these pictures are from my camera. 
The big floor pillow was sewn by Niina, little pillows and the hideaway was sewn by me (the idea of that fabric hideaway came from Niina and we designed it together).

Both our girls are wearing dresses made by our friends Sunna and Kirsi. Isla´s chubby bow and slippers are made by me.


All pics by me.

6 kommenttia:

 1. Huoh miten IHANA! Haluaisin tuollaisen meidän terassille :-) omaksi päivähaaveilupaikaksi ja päiväunipaikaksikin...

  VastaaPoista
 2. Onpa kaunis! Ja täytyypä kehaista kuviasi, ne on kyllä ihania. Saisipa omistakin kuvista yhtä onnistuneita..

  VastaaPoista
 3. Voi ihanuutta,,olisipa paikka mihin tuollaisen rakentaisi :D

  VastaaPoista
 4. :) Muistelohetki :) Tuo oli hauska tehdä!

  VastaaPoista
 5. Niin kaunista ja värikästä

  VastaaPoista