18 helmikuuta, 2014

DIY Bambitaulu

Tulostin eräänä hiljaisena hetkenä viime viikolla töissä silmääni miellyttäviä askartelutarpeita hiitholomaa varten ja täytyy kyllä sanoa, että netti on pullollaan kaikkea ihanaa, kunhan vain onnistuu eksymään oikeille sivuille.

Eilen Isla innostui taiteilemaan tämän bambi-kollaasitaulun lastenhuoneen seinälle. Kukkaniitty, puut ja punavalkoinen tausta on mun paperivarastoista. Tuli aika tosi makee mun mielestä!

TÄÄLTÄ pääset tulostamaan alla näkyvän bambipaperin. Sivustolla on paljon muutakin ihanaa, jos on aikaa jäädä hengailemaan. ;)

P.s. Edelliseen viestiin palatakseni, niin Isla on ihan innoissaan täällä kirjoittanut kolmelle uudelle kirjekamulleen kirjeitä. Muistan vielä sen jännityksen ja innostuksen omasta lapsuudesta, kun aloittelin kirjekaveripuuhia. Vielä olisi mukavaa saada pari kirjekamua lisää, joten jos siellä joku olisi tällaisesta kiinnostunut, niin laittakaa rohkeasti viestiä!! :)

EDIT: KIITOS KAMUT! NYT MEILLÄ ON TOISTAISEKSI TARPEEKSI KIRJEYSTÄVIÄ. KIVAA! :)

P.p.s Sain Niksun tilkkutäkin vihdoin valmiiksi! Jee!! Kuvia siitä myös kohta!
Last week on a quiet moment at work i got carried away printing some crafting treats (for our holiday week, which is now) i found from the web. It´s crazy how full of all things pretty the online-world is, you just need to get lost on the right places.

Yesterday Isla made new wall art for the kids room out of one of the papers i brought home. The trees, flower meadow and red-and-white background are from my paper stash. I think this turned out super cool.

Bambi paper is from HERE. There are lots of fun things on that webpage - so if you got time... ;)

P.s. Today i finished Niila´s scrap quilt! Yay! Pics coming soon!! =)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti