13 lokakuuta, 2013

Origamilaatikot

Meillä oli viime viikolla töissä virkistyspäivä ja yhtenä ohjelmana origamien teko, mikä oli mun mielestä huippukivaa! Jäin ihan koukkuun laatikoiden tekemiseen ja niitä onkin nyt tullut tehtyä itselle ja ystäville. Näihin saa hyvin kaikki pienet kässätarvikkeet nätisti piiloon ja näppärästi päällekäin kaapin hyllylle. Ja ehkä arvaatte mihin pakkaan joululahjat tänä vuonna... ;)

TÄÄLTÄ löytyy ainakin yksi hyvä ohje näiden tekemiseen.

Materiaalina oon käyttänyt Tigeristä ostettuja kuviopapereita, sekä isompiin laatikoihin Amsterdamista tuomiani papereita. Kannattaa käyttää paperia, joka on vähintään 70 g paksuudeltaan. Näissä saa mielellään olla vähän paksumpaakin.








Tästä oonkin unohtanut postata. Mä en yleensä ikinä voita mitään, mutta taannoin mua lykästi, kun voitin hauskassa arvonnassa pari pientä pinssiä ja magneettia. Arvonnan järjesti Anna, kivasta Uutistoimisto Anselmi - blogista. Kiitos vielä Anna! :)

P.s. Kannattaa kurkata Annan blogi, ihania kuvia!


Arvonnasta puheenollen, muistakaahan osallistua mun lastenblogissa olevaan kivaan arvontaan, joka päättyy tänään! VIELÄ EHTII!!

8 kommenttia:

  1. Oi miten ihania. Mulla on erilaisia papereita niin paljon jemmassa, että tässä on hyvä tapa saada varastoja pienemmiksi. Kiitos vinkistä!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. ps. Mä taittelen näitä ja sit mä haluun näihin sisälle sun ihania pöllöavaimenperiä. Johan alkaa olla joululahjat kummilapsille pulkassa! :)

      Poista
  2. Herranjestas kun olet taitellut ... Nää boxit on niiin ihania! Olin ihan unohtanut nämä - meillä lapset tekivät näitä joskus koulussa, kauan sitten ... Nyt on ihan pakko kokeilla taas itsekin! Upeita ovat! Suloista sunnuntaita! ;o)

    VastaaPoista
  3. Me ollaan näitä joskus tehty kerhossa, mutta eihän siellä ollut noin ihania papereita tarjolla. Äsken väänsinkin yhden boxin ja siitä tuli söpö! :)
    Kiitos muistutuksesta! :)

    VastaaPoista
  4. Ihania! Näitä minunkin pitää ehdottomasti tehdä:).

    VastaaPoista
  5. Voi miten kauniita! Pitääkin opetella tämä ennen joulua! Kiitos ideasta. :)

    VastaaPoista