18 lokakuuta, 2013

Harvinaisuuksia myynnissä!

Olin päättänyt, etten myy näitä kahta tekemääni mekkoa (jotka siis on ne mainitsemani harvinaisuudet ;), vaan säästän ne jonnekin hamaan tulevaisuuteen, jos saan joskus lapsenlapsia, joista ainakin yhden pitäisi olla tyttö..

Nyt mua rupesi kuitenkin taas ärsyttämään, kun ei Isla suostu näitä pitämään, vaikka menisi vielä päällekin! Joten ajattelin kokeilla jos sieltä löytyisi joku, jonka tyttö, tai lapsenlapsi mahdollisesti ottaisi nämä käyttöön (ja äiti/mummi joka raaskii ostaa ;). Harmittaa kun nää vaan roikkuu kaapissa, eikä näe ikinä päivänvaloa.

Molemmat mekot on tehty huolella, kaavat otettu Mekkotehtaan kirjasta (molemmista mekoista löytyy omat postauksensa täältä jostain, jos haluat etsiä lisää kuvia niistä Islan päällä) ja molempien mekkojen kankaat olen hankkinut ulkomailta. Tota ihanaa norsukangasta en ole enää mistään löytänyt, joka harmittaa, sillä se on superkaunis kangas!

Mekoissa on koot mainittu, mutta menee tunikana vielä pitempään.

LAITA SÄHKÖPOSTIA, JOS HALUAT OSTAA JONKUN VAATTEISTA!

Kolme pientä karhua mekko 40 e (postarit sisältyy hintaan). Koko 110 cm, tunikana menee kauemmin. Käytetty vain pari kertaa. MYYTY!Mix & match Norsumekko 50 e (käsinkirjailtu kaula-aukko ja hihansuut), postarit sisältyy hintaan. Koko 110/116 cm. Käytetty max. 4 kertaa.

Lisäksi myyn nämä äskettäin tekemäni kevyet pinkit pallohousut, joita Isla ei myöskään suostu käyttämään. Ei siis ole olleet kertaakaan jalassa! Hinta 15 e, ei postikuluja. Koko 116 cm (solakalle!).


Lopuksi useasti kuvissa näkynyt ihana lämmin neuletakki 7 e (jos nouto, muussa tapauksessa tulee 3 e postikuluja päälle, jolloin yhteensä 10 e. Koko 110 cm (oli meillä jo 104 koossa käytössä). MYYTY!


Toivottavasti ainakin mekot pääsevät jonkun pienen neitokaisen päälle koreilemaan! :)

3 kommenttia:

  1. Aivan ihania mekkoja - meillä on vaan liian isoja poikia ... eikä edes lastenlapsia tulossa ... Tuo on niin tuttu tilanne, kun tekisi mieli sästää aivan liian paljon lasten tavaroita ja on vaikea valita ja luopua ... Joku tyttönen tulee noista mekoista valtavan onnelliseksi! ;o)

    VastaaPoista