25 lokakuuta, 2013

Lastenhuoneen tapetti ja nurkkahaaste

Tässä muutamia kuvia siitä toisesta tapetista minkä meille Tapettitalosta ostin. Tapetti on nimeltään "Ruusuntuoksu" ja alkujaan 50-luvulta. Tämä oranssi väri on kuulemma tullut tosin vasta myöhemmin.

Lastenhuoneen tapetin kanssakin pähkäilin ihan kunnolla. Olin jo ottamassa reippaampaa kuviota, mutta sitten ajattelin, että kun siellä on muutenkin niin paljon säpinää, niin tausta voisi olla vähän kesympi. Ois se ehkä vähän villimpi voinut olla, mutta kyllä mä tästäkin tykkään paljon.

Kävin Niksun kanssa yhtenä päivänä Hesyn talolla ja ostin sieltä kirppikseltä kolmet puukehykset ja yhden vanhan lasten täkin. Yksi kehyksistä pääsi kehystämään Anna Emilian kaunista karhuprinttiä (Siskonpedistä) ja kaksi muuta raameiksi lasten taiteelle.

Oletteko jo tutustuneet Muumuru-verkkokauppaan? Ihania printtejä sielläkin. Pyöräkortti ja metsäneläimet-juliste on sieltä. Lastenhuone on vielä ihan ällöttävän keskeneräinen, mutta tää yksi seinä alkaa nyt olla aika kiva. :)Sain joku aika sitten Mun Tekemä-blogista haasteen:


KOTILA -blogin UUSI KUVAKULMA -haaste:

- Ota valokuva tai useampikin kodistasi, tai muusta blogisi aihepiiriin liittyvästä, tällä kertaa jostakin sellaisesta kuvakulmasta tai yksityiskohdasta, jota blogissasi ei ole ennen nähty.

- Kiitä sitä bloggaria, jolta olet haasteen saanut ja käy laittamassa linkki postaukseesi myös KOTILA -blogiin.

- Laita haaste eteenpäin viidelle bloggarille.

- Have fun!

Ei nää kuvakulmat taida mitään tuoreita olla, mutta koska jotain uutta on seinille ilmestynyt niin käytetään vaikkapas nämä kuvat tähän. Susijuliste on myös Muumurusta, Dagen är din- julkka on Konlgomeratista. Pöllö Tigeristä.

Taas rikon sääntöä ja laitan eteenpäin vaan kolmelle kivalle blogille (joille en ole muistaakseni vielä mitään heitellyt):

Melukylän talo               Tyttötrion talo           Unikuun terapiahuone 

Jatkakaa jos jaksatte. :)Vihertävä kirjava lastentäkki on se minkä Hesyltä 3 eurolla ostin.


P.s. Kävin eilen Eurokankaassa. Arvaattekos mitä kaikkea tästä pinosta saattaisi syntyä? ;)


Here is the other wallpaper i bought from Tapettitalo. At first i was taking one with much brighter and visible pattern on it, but then i thought i´d take this more neutral version since there´s so much going on in the kids room anyways so this can be just a pretty background that doesn´t take too much attention in the room. I´m pretty happy with this one, although i am still wondering if i should´ve taken the flashier one. Oh well..

Me and Niila went to homeless animal care the other day and from their flea market i bought three wooden frames and an old kids blanket. One of those frames is now decorating Anna Emilia´s beautiful Bear print and the other too have my kids drawings in them. You can see a bit of that blanket i bought in that pile (where the Smurf is at). It´s the one beneath those dolls, green and yellow, floral pattern. I think it´s really cute. 

I also went to the fabric store Eurokangas yesterday after work... Can you guess what i´m planning? ;)

12 kommenttia:

 1. hei.miulleko? voi olen otettu. katsotaan saanko mitään haasteenmukaista aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 2. Hei kaunis kiitos! Otan haasteen vastaan mielelläni!

  VastaaPoista
 3. No toikin tapetti on tosi ihana, ja peitto on löytö! Samoissa puuhissa täälläkin, lastenhuoneen viimeistelyä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Siis mua rasittaa... En saa ikinä sitä huonetta järjestykseen. Kiva on yks seinä nyt joo, mut muuten se on ihan kaatis koko huone. Mälsää! :P

   Poista
 4. Heippa ja terveisiä naapurista! :) löysin juuri sattumalta tämän blogisi ja täältähän tulvii kaikkea ihanaa ja inspiroivaa - kiitoksia vaan! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heippa Hanna! Kiva kun löysit tänne. En kyllä nyt tiiä kukas naapuri olet, mutta ehkäpä se vielä selviää. ;)

   Poista
 5. Vauvau vau mitä kuoseja oot löytänyt seinillesi :) Tykkään kovasti!

  VastaaPoista
 6. Mulla ihan sydän pakahtuu kun on niin kaunista, värikästä ja kaikkee....

  VastaaPoista